Küçük “MHP’nin farkı ortaya çıkıyor”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Musa Küçük, partisinin Muratlı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Muratlı 25.12.2013 17:41:00 0
 Küçük “MHP’nin farkı ortaya çıkıyor”
KAYBETTİĞİMİZ YERLERDE BİLE OYUMUZU ARTIRDIK
 
Türkiye'nin her yerinde aldıkları belediyelerde, kaybettikleri yerlerde bile oylarının arttıklarını ifade eden Küçük “Türk milleti o manada bizi denedi ve partimizi her zaman destekler hale geldi. Bunun sebebi de seçilen belediye başkanlarımızın arsızlığı, hırsızlığı, namussuzluğu çıkmadı. 300'e yakın belediyemiz var. O kadar seçilmiş başkanlarımızın üzerine gitmelerine rağmen, yüzümüzü kızartacak hiç bir olayımız vuku bulmadı. İkincisi bizim belediye başkanlarımız, o ilçenin, o ilin geleceğine yönelik çok ciddi alt yapı yatırımları yapıyorlar. Belki ilk zamanda vatandaşlar bunun farkına varamıyorlar ama daha sonra o yatırımlar hizmete dönüşünce de MHP'nin farkı ortaya çıkıyor. MHP olarak alnımız açık" dedi.
 
ROZET TAKILDI
 
MYK Üyesi Küçük, MHP olarak güçlerinin yettiğince bu seçimlere asılacaklarını ifade ederek “Bizim burada alacağımız bir belediye, Türkiye açısından çok önemli. Burada yaşayan vatandaşlar partimize oluk oluk akmaya başladı. Burada partili arkadaşlarımıza da büyük iş düşüyor. Aday tercihi çok önemli. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakıp sahaya inmek gerekli. MHP bu seçimlerde başarılı olmak zorundadır” dedi. Ziyarette Musa Küçük, partiye yeni katılanlara da rozetlerini taktı.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10