Özkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç, Yönetim Kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Erol Buz ve Teknik Direktör Cengiz Vural desteklerinden ötürü Karaağaç Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi KapaklÄ?

25.12.2013 19:16:00 0
 Özkan Yücel’e teşekkür ziyareti
TEŞEKKÜR ETTİLER
Dün gerçekleşen ziyarette hafta sonunda oynanan Saray Belediyespor karşılaşmasında galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor’a yemek veren Karaağaç Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan adayı Dr.Özkan Yücel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Bilal Tokuç “ Desteklerinden ötürü Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yıl Süper Amatör Lig’i hedefliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda son haftalara avantajlı bir şekilde girdik. Ligi ilk iki sırada tamamlayıp gelecek yıl Süper Lig’de mücadele etmek istiyoruz” dedi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaağaç Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan adayı Dr.Özkan Yücel “ Kapaklıspor’u bu yıl ligde takip ediyorum. Başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar. Kalan haftalarda da bu başarılarını sürdürüp gelecek yıl Süper Lig’e yükselmelerini temenni ediyorum. Ziyaretten dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Haber / Asım YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10