Çerkezköy Belediyesi sitesini yeniledi

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, belediyenin www.cerkezkoy.bel.tr web adresinde hizmet veren internet sitesinin vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmesi amacıyla yenilenerek hizmete girdiğini belirtti.

Çerkezköy 26.12.2013 14:29:00 0
 Çerkezköy Belediyesi sitesini yeniledi
ÖZEL BUTONLAR YERLEŞTİRİLDİ
 
Görsel olarak daha zengin ve hizmete erişimi daha kolay olan bu yeni web sitesinin başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm kullanıcılar tarafından beğenileceğine inandıklarını belirten yetkililer “Belediyemizin yeni internet sitesinin içeriği vetasarımı yenilenirken özellikle facebook, twitter gibi sosyal ağlar üzerinden bilgi paylaşımının gerçekleştirilebilmesi için özel butonlar yerleştirilerek vatandaşlarımızın kullanımına açıldı” dedi.
 
FAYDALI OLMASINI DİLİYORUZ
 
Belediye internet sitesinin belediye ile ilgili duyuruları daha etkin bir şekilde gösterilmesinin sağlandığını ifade eden yetkililer “Belediyemizin e-imar, e-belediye, kent rehberi, vatandaş şikayet-öneri, doğrudan teminler gibi konularda internet sitesi üzerinden daha önceden verdiği hizmetler bu yeni site üzerinde bulunmaya devam etmektedir. Yeni web sitemizle belediyemizin ziyaret eden kişilerin gün, hafta, ay ve içerik bazında takibi ve istatistikleri yapılabilmektedir. Ayrıca değişik konularda anket çalışması yapılabilecek hale getirilmiştir. Belediyemizin bu yeni web sitesinin beğenileceği kanaatiyle belediyemizin hizmetlerinden faydalanacak tüm herkes için faydalı olmasını diliyoruz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10