AK Partili aday adayları avcıları ziyaret etti

Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi önceki akşam da Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği’ne k

Çerkezköy 27.12.2013 14:14:00 0
 AK Partili aday adayları avcıları ziyaret etti
GÖNÜL ELÇİLİÐİ YAPIYORUZ
 
Önceki akşam Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce,  Belediye Başkan Aday Adayları Aynur Düzgünel, Mehmet Danyeli, Tuncay Yegin ve Efrahim Yeşil, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Dernek Başkanı Aytekin Aykut, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dernek üyelerimizle birlikte Türkiye genelinde yapılan yarışmalara katılmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’e gönül elçiliği yapıyoruz” dedi.
 
 
ATIŞ POLİGONU SIKINTIMIZ VAR
 
Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak atış poligonu sıkıntılarının olduğunu ifade eden Aykut “Bununla ilgili Tugay Komutanlığının Kuştepe mevkiinde bulunan alanı derneğimizin poligon alanı yapmak istiyoruz. Bununla ilgili bizlere destek verirseniz seviniriz. Ayrıca Çerkezköy’de Avcılar ve Atıcılar adına üç kulüp bulunuyor. Hepsini bir çatı altında toplamak istiyoruz” diye konuştu.
 
PROJEYİ BİZ ÇIKARTIRIZ
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da dernekler ve sivil toplum örgütleri ile sürekli iç içe olduklarını, ziyaretler yaptıklarını ifade ederek üç derneğin bir araya gelmesi için parti olarak ortak çalışma yapabileceklerini dile getirdi. Avcıların poligon talebiyle ilgili konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Sizin projeyi hazırlayıp, Orman Bakanlığından tapusunu istemeniz lazım. Sizlere o yeri tahsis ettikten sonra bizim yanımıza gelin biz sizlere projeyi çıkartırız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10