“Bu işi bizden daha iyi kimse yapamaz”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, dün Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çerkezköy 27.12.2013 19:30:00 0
 “Bu işi bizden daha iyi kimse yapamaz”
AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ ÇALIŞMALARA BAŞLADI
 
İlk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret eden Mustafa Yel, belediyenin çalışmaları ile ilgili belediye başkanı Ali Ertem’den bilgi aldı. Ali Ertem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mustafa Yel’in adaylığının 5 Aralık günü Başbakan Erdoğan tarafından açıklandığını hatırlatan Ertem, Yel’in adaylığı açıklanır açıklanmaz çalışmalara başladığını ifade ederek “Biz de sıramızı bekliyoruz. Bu süre zarfında da partimiz için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 
 
ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Ertem, Çerkezköy için en hayırlı ismin aday gösterilmesini temenni ederek “Kim aday gösterilirse gösterilsin, biz de onun ardında çalışırız. Mustafa Yel’in Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nı çok öncesinden öngördüm ve öngörümde haklı çıktım. Tekirdağ’ı ve ilçelerini AK belediyecilik ile buluşturmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
 
 
BU YAŞANANLAR ADETA DARBE GİRİŞİMİDİR
 
Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili de değerlendirme yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Son zamanlarda yaşanan olaylar AK Parti’ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapıldı. Bu yaşananlar adeta bir suikasttir. Darbe girişimidir. İnşallah milletimizin sağduyusu ve Başbakanımızın dik duruşu sayesinde ülkemiz bu sıkıntıyı da atlatacaktır. Yeterki milletimiz Başbakanımızın arkasında dursun” ifadelerini kullandı. 
 
 
YAPTIKLARIMIZDAN BAHSEDİYORUZ
 
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel de AK Parti’nin 11 yıldır yaptığı hizmetlerden gurur duyduğunu ifade etti. Trakya ve Türkiye’de çok güzel hizmetlerin ortaya konulduğunu söyleyen Yel “AK Parti yerel yönetimlerde oldukça başarılı bir grafik çizdi. Hem genelde hem yerelde bu işi bizden daha iyi kimse yapamaz. Diğer partilerin adayları hep yapacağız edeceğiz diye konuşurken, biz yaptıklarımızdan bahsediyoruz” dedi.
 
BU NİMETİN FARKINDAYIZ
 
Mustafa yel, AK Parti öncesindeki hükümetlerin günlük planlama dahi yapamadığını ileri sürerek “AK Parti ile birlikte durum değişti. Bugün 50 yıllık planlar yapar hale geldik. İnşallah 2023’te Tekirdağ’ı Balkanların merkezi haline getirmiş olacağız. Bunun yanında 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Önceki hükümetlerde böyle bir şey yoktu. Çünkü hükümetlerin istikrarı yoktu. Biz bu nimetin farkındayız” dedi.
 
BABAMIZIN OĞLU DA OLSA CEZASINI ÇEKECEKTİR
 
Belediye başkanlığı ziyaretinde ülke gündemine ilişkin de açıklamalar yapan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, yaşanan olayların tümünün AK Parti’nin siyasi istikrarına yönelik olduğunu ileri sürdü. AK Parti’nin IMF’ye olan 23 milyar dolarlık borcunu sıfırladığını anımsatan Yel “Fakat bu olaylar yüzünden bir gecede 30 milyar dolar kaybetti. Milletimiz bu sorumsuzca davranışlara karşı uyanık olmalıdır. Eğer içimizde suçlu varsa babamızın oğlu da olsa cezasını çekecektir. Millet olarak bu olaylara dur dememiz lazımSpekülasyonlara mahal vermeden yolumuza devam etmeliyiz. Biz yüce milletimize güveniyoruz. Bu seçimlerde de doğru olanın yanında olacaklarından şüphemiz yok” diye konuştu.
 
ESNAFI DİNLEDİ
 
Basın mensupları tarafından AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayının ne zaman açıklanacağının sorulması üzerine de konuşan Mustafa Yel “Tekirdağ ile ilglli görüşmeler yapıldı. Başbakandan onay bekleniyor. Bugün yarın açıklanır” dedi. Ziyaretin sonunda Belediye Hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çektiren Mustafa Yel ve partililer daha sonra Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek hem kendisini tanıttı hem de esnafın taleplerini dinledi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10