Kent Konseyi’nde çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Kent Konseyi’nin dün yapılması planlanan 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamaması dolayısıyla bir hafta sonraya ertelendi.

Çerkezköy 30.12.2013 15:34:00 0
 Kent Konseyi’nde çoğunluk sağlanamadı
25 ÜYE KATILDI
 
Dün saat 14.00’da Belediye Meclis Salon’unda yapılması planlanan Çerkezköy Kent Konseyi 8.Olağan Genel Kurul Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanmaması nedeniyle ertelendi. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli“Toplantının yapılabilmesi için yeterli çoğunluğu sağlayamadık. Bugün toplam 80 üyemizden sadece 25 kurul üyemiz toplantıya katıldı” dedi.
 
 
6 OCAK’TA YAPILACAK
 
Kent Konseylerinde üyelerin fikirlerinin Çerkezköy’e ışık tutacağını belirten Ahmet Gayretli, “Gelecek hafta yapacağımız toplantıda bizleri yalnız bırakmamanızı temenni ediyorum.  Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de önümüzdeki haftaki toplantıya katılacaklar. Bu şehirde yaşayan her birey ilçeye karşı sorumludur. Bugün yeterli çoğunluk sağlanamadığından toplantımızı gerçekleştiremedik. Bu yüzden toplantıyı 6 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapma kararı aldık. O gün gerçekleştirilecek toplantıda salt çoğunluk aranmayacak” diye konuştu.
 
PROJE UYGULAMALARI ANLATILACAK
 
6 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak olan 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli’nin açılış konuşmasının ardından program Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın konuşmaları ile devam edecek. Çerkezköy Kent Konseyi Proje Uygulamaları hakkında yapılacak bilgilendirmenin ardından dilek ve öneriler görüşülecek.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10