Muhtarlardan Kaymakam Kubilay’a teşekkür

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından kendilerine plaket takdim edilen Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan, İstasyon Mahalle Muhtarı İsmail

Çerkezköy 31.12.2013 17:24:00 0
 Muhtarlardan Kaymakam Kubilay’a teşekkür
“İLK BELGE VEREN KAYMAKAM”
 
Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, “Kaymakamımız Metin Kubilay önceki gün derneğimize ziyarette bulundu. 30 yıldır muhtarlık görevini ifa eden Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş’a, 15 yıldır görev yapan Gazi Osman Paşa Mahallesi Eski Muhtarı Necmi Evirgen’e, İstasyon Mahalle Muhtarı İsmail Sencar’a, 10 yıldır görev yapan Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan’a ve 20 yıldır bu görevi yaptığım için bana da anlamlı bir şekilde plaket takdim etti. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz muhtarlar olarak uzun yıllardır Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımızın dileklerini kendilerine ilettik. Bizde siyaset yoktur. Halka ve hakka hizmet vardır. Bizlere bu görev süremizde belge veren ilk kaymakam ise Metin Kubilay’dır” dedi.
 
 
“BU YIL ADAY OLMAYACAĞIM”
 
30 yıllık muhtarlık döneminin en anlamlı ödülünü aldığını ifade eden Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş ise “51 yaşında mahalle muhtarı oldum. 30 yıldır bu görevi alnımın akıyla yerine getirmeye çalıştım. Kaymakam Metin Kubilay’ın bizi onure etmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisine bu plaketten ötürü teşekkür ediyorum. 30 Mart’ta yapılacak mahalle muhtarlığı seçimlerinde hastalığım nedeniyle aday olmayacağım. Bana 30 yıllık görev süremde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“ÇOK AKTİF “
 
Mahallesinde bulunan vatandaşlara ellerinden gelen hizmeti görev yaptığı süre içinde verdiğini kaydeden Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan ise “Yeni dönemde de aday olacağım” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın Çerkezköy’e geldikten sonra muhtarlar ile iyi diyalog kurduğunu kaydeden İstasyon Mahalle Muhtarı İsmail Sencar “Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın aktif birisi olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. İnşallah uzun yıllar kendisi ile birlikte çalışma fırsatı buluruz. 2014 yılının kendisine, ailesine ve bütün Çerkezköylülere hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
 
ADAY OLACAKLAR
 
Konuşmaların ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan, İstasyon Mahalle Muhtarı İsmail Sencar 30 Mart 2014 yılında yapılacak muhtarlık seçimlerinde aday olduklarını açıkladı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10