Başbakan Erdoğan sözünü tuttu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çerkezköy’ü de kapsayan Trakya gezisi kapsamında 8 Aralık tarihinde Edirne’nin Uzunköprü ilçesine yaptığı ziyarette miting alanında gördüğü 17 yaşındaki en

Bölgede Gündem 2.01.2014 10:50:00 0
 Başbakan Erdoğan sözünü tuttu
TEDAVİSİNE BAŞLANDI
 
Ziyaretler kapsamında Uzunköprü’ye giden Başbakan Erdoğan, miting alanında gördüğü Rahman Ödev'e (17) tedavi sözü verdi. Geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından yürüme yetisini kaybeden Ödev, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz tarafından alınarak Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Geçen 25 günün ardından Ödev’in tedavisine Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi’nde başlandı.
 
TAM UMUTLARIMIZ TÜKENMİŞTİ
 
Başbakan Erdoğan'a teşekkür eden anne Büşra Ödev, "Oğlum Rahman, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yürüyemiyordu. Durumumuz olmadığı için yeterli tedavisini yaptıramadık. Tam umutlarımız tükenmişken Başbakan’ımız Uzunköprü’ye geldiğinde oğlumu gördü ve ona tedavi için söz verdi. Bizimle bağlantı kurması için AK Parti Uzunköprü İlçe Başkan’ı Çağatay Yılmaz’a da tembih etti. Çağatay Başkan evime gelerek “Hadi oğlunu tedaviye götürüyoruz” dediğinde mutluluktan ailece duygulu anlar yaşadık. Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.
 
OLUMLU SONUÇLAR ALACAĞIMIZA İNANIYORUM
 
Olumlu sonuçlar alacaklarına inandıklarını dile getiren Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Gülşah Yaşa Öztürk de “Rahman Ödev’in adım atmasında bazı sıkıntılar var. Uzunköprü Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde fizyoterapistimiz Murat Kabuk ile birlikte tedavisini planladık. Şu an Rahman’ın tedavisi başladı ve olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10