Mandalı “Engelsiz bir hayat için çalışıyoruz”

Engellilere yönelik yardımlarını sürdüren Kapaklı Belediyesi tarafından Tuğçe Demir’e de akülü tekerlekli sandalye verildi.

Kapaklı 3.01.2014 15:14:00 0
 Mandalı “Engelsiz bir hayat için çalışıyoruz”
HER SAĞLIKLI İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI
 
Demir’e sandalyesini teslim eden Kapaklı Beleidye Başkanı İrfan Mandalı, her fırsatta engellilerin yanında olduklarını ifade etti. Kapaklı Belediyesi olarak ilçede yaşayan engelli vatandaşların daha huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamalarına zemin hazırlamaya çalıştıklarını belirten Mandalı, “Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır. Kimin ne zaman engelli olacağı belli olmaz. Her gün yüzlerce binlerce trafik kazası görüyoruz. Birçok kişi her gün çeşitli hastalıklar geçiriyor. Engelin de çeşitleri çok fazla. Kimisi fark edilir, kimisi fark edilmez. Onun için bu konuda kimse ‘tamam ben bugün sağlamım benim bu tip duyarlılığa ihtiyacım yok’ deme lüksünde olmamalıdır” dedi.
 
TEK İSTEĞİMİZ DUA
 
İlçede yaşayan engelli vatandaşların engelsiz bir hayat sürmesini sağlamanın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Mandalı “Her
yoksula ve ihtiyaç sahibine destek olmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de Hz. Ömer’den öğrendiğimiz adalet anlayışı ile hareket edeceğiz. Adaletten taviz vermeyeceğiz. Bizleri destekleyen ve hayır dualarını hissettiğimiz halkımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımızın desteği olmadan böylesi hayırlı hizmetler sunmamız mümkün değil. Halkımızdan aldığımız güç ve dua ile Tuğçe kızımızın engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olduk. Engelli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da bizlere dua etmeleri. Bizim onların duasına ihtiyacımız var” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10