Öfke kontrolü ve motivasyon masaya yatırıldı

Çorlu Kent Konseyi’nin Eğitim Günleri Projesi kapsamında düzenlenen “Öfke Yönetimi, Kaliteli Karar Verme ve Motivasyon” konulu eğitim semineri Gülşah Altan tarafından gerçekleştirildi.

Çorlu 6.01.2014 11:13:00 0
 Öfke kontrolü ve motivasyon masaya yatırıldı
UYGULAMALI BİLGİLER VERDİ
 
Seminer öncesinde konuşam Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu Kent Konseyi’nin Türkiye’nin en güzel çalışan Kent Konseyi olduğunu belirterek, çalışmalarının takdir edilmesi gerektiğini dile getirdi. Çorlu Belediyesi hizmet binasında bulunan toplantı ve seminer salonunda onuncusu gerçekleştirilen eğitim programında Psikolojik Danışman, Eğitim ve Yaşam Koçu, Profesyonel Öğrenci Koçu Gülşah Altan, öfkemizi nasıl kontrol edebileceğimize, karar verme aşamalarında nasıl daha sağlıklı ve kaliteli kararlar alabileceğimize ve motivasyonumuzu nasıl yüksek tutabileceğimize dair uygulamalı bilgiler verdi.
 
BU BAŞARI HEPİMİZİN
 
Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Bu eğitim günleri projesini gerçekleştirmek için yola çıktığımızda hedeflerimiz büyüktü ve başarılı olma hedefinde azimliydik. Fakat şu anda gördüğümüz tablo, çabamızın ve emeğimizin semeresini aldığımızın en somut göstergesidir. Başarı, istenildiğinde elde edilir. Biz Kent Konseyi olarak birlik, dayanışma ve ekip çalışmasının en güzel örneğini göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projenin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle memnun etmekle birlikte; gerek kursiyerler, gerek akademisyenler, gerek basınımızın temsilcileri, en önemlisi de belediyemizin destekleri başarımızda en önemli faktörlerdir. Bizi her aşamada destekleyen ve sürekli motive eden başta Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan olmak üzere herkese müteşekkiriz. Bu başarı hepimizindir” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10