Kuzulu “Amacımız tüm bürokratik işlemlerin yapılmasını sağlamak”

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne kavuşturulan Kapaklı’da kaymakam atamasının ardından kamu kurum ve kuruluşları da hızlı bir şekilde oluşturuluyor.

Kapaklı 8.01.2014 10:48:00 0
 Kuzulu “Amacımız tüm bürokratik işlemlerin yapılmasını sağlamak”
TEMMUZ'DA TAMAMLANACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Yapımı devam eden Kaymakamlık Hizmet Binası Temmuz ayında bitecek. Binaın tamamlanmasının ardından tüm kurum ve kuruluşlarının ilçede hizmet vermesi için çalışacağız” dedi. Kaymakam Kuzulu, Kapaklı Kaymakamlığı’nın Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 8’inci katında çalışmalarına devam ettiğini anımsatarak “Kaymakamlığımızın Hizmet Binası yapı işi tamamlanana kadar burada hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni binanın, Temmuz’a kadar tamamlanması planlanıyor” dedi.
 
ALTYAPI SİSTEMLERİNİN OLUŞTURULMASI GEREKİYOR
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de 6 pazartesi gününden itibaren Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 9’uncu katında hizmet vermeye başladığını dile getirdi. Hizmet Binası yapım işinin tamamlanmasının ardından, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının Kapaklı’da hizmet vermeye başlaması için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade eden Kuzulu “Mal Müdürlüğü, Tapu-Kadastro ve Vergi Dairesi Müdürlüklerinin Kapaklı’da hizmet vermeye başlaması için öncelikle yerlerinin hazırlanması ve altyapı sistemlerinin oluşturulması gerekiyor” dedi. Kuzulu, amaçlarının en kısa süre içinde tüm bu çalışmaları yaparak, halkımızın tüm bürokratik işlemlerini Kapaklı’da gerçekleştirebilmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10