Yılmaz’dan yeni emniyet müdürlerine hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, dün Çerkezköy’e geldi. Yılmaz, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne asaleten atanan Ad

Çerkezköy 8.01.2014 16:32:00 0
 Yılmaz’dan yeni emniyet müdürlerine hayırlı olsun ziyareti
İLÇENİN DURUMUNU GÖRÜŞTÜ
Saat 11.30’da Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu tarafından karşılandı. Yılmaz, Kayaoğlu ile ilçenin durumu ve son dönemlerde artan asayiş olayları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
 
KAPIDA KARŞILADILAR
20 dakika süren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Çerkezköy’e geçen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Murat Kocabıçak’tan boşalan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine asaleten atanan Adem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yılmaz, emniyet girişinde İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Amiri Ekrem Çiçek, Komiserler Faruk Pala ve Aykut Civan tarafından karşılandı.
 
GÜVENLİÐİ ÜST NOKTAYA ÇIKARACAKLAR
Polis memurları ile bir süre sohbet eden Yılmaz, daha sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel’in makamına geçerek Tuncel ve birim amirleri bir süre görüştü. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde ziyaretine ilişkin basın mensuplarına bilgi veren Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Kayaoğlu ile Tekirdağ İl Asayiş Şube Müdürlüğü görevine atanan Murat Kocabıçak’tan asaleten görevi teslim alan Adem Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik” dedi. Adem Tuncel’e yeni görevinde başarılar dileyen Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da halkın huzurunu ve güvenliğini üst noktaya çıkaracaklarına olan inancının tam olduğunu vurguladı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10