Fevzipaşaspor ikinci devre açıldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda orta sıralarda mücadele eden Çerkezköy Fevzipaşaspor, ligin 15.haftasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yıldız Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısÄ?

9.01.2014 18:02:00 0
 Fevzipaşaspor ikinci devre açıldı
Çerkezköy Haber- 1.Amatör Küme B Grubu’nda bu yıl istediği sonuçları alamayan Fevzipaşaspor ligin 15.haftasını galibiyet ile tamamladı.
 
FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ
Pazar günü saat 12.00’de Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Fevzipaşaspor istediği golü bir türlü bulamadı. İlk dakikalarda savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan Yıldız Gençlikspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Fevzipaşaspor arzuladığı gole karşılaşmanın 22.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Sabri şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 öne geçti.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Fevzipaspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 28.dakikasında ev sahibi ekip Yıldız Gençlikspor geliştirdiği organize atakta bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşmaya beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. Çerkezköy Fevzipaşaspor’un galibiyet için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren ev sahibi ekip bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Yıldız Gençlikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
İKİNCİ DEVREYE İYİ BAŞLADI
Karşılaşmanın ilk devresinde öne geçmesine rağmen arka arkaya yediği iki golle ikinci devreye mağlup giren Çerkezköy Fevzipaşaspor bu devreye etkili başladı. İlk dakikalarda itibaren rakip kaleyi abluka altına almayı başaran temsilcimiz istediği pozisyonları bulmasına rağmen golü bulamadı. Yıldız Gençlikspor ise bu dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarak savunmaya ağırlık verdi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren konuk ekip Çerkezköy Fevzipaşaspor karşılaşmanın 56.dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Sinan topu ağlara göndererek skoru eşitledi.
 
GALİBİYET GOLÜ ERKUT İLE GELDİ
Beraberlik golü ile birlikte büyük sevinç yaşayan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalan dakikalarda galibiyet için yüklendi. Ev sahibi ekip Yıldız Gençlikspor ise gelen beraberlik golü ile birlikte oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan Çerkezköy Fevzipaşaspor geliştirdiği atakta üçüncü golü buldu. Sağ kanattan hızlı çıkan konuk ekip Çerkezköy Fevzipaşaspor’da Murat’ın pası ile hareketlenen Erkut yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2’e getirdi.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
65.dakikada Erkut’un ayağından bulduğu golle öne geçen Çerkezköy Fevzipaşaspor ataklarını devam ettirdi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan ve rakip kaleyi bunaltan Çerkezköy Fevzipaşaspor dördüncü golü de bulmakta gecikmedi. Özellikle sağ kanattan etkili hücumlar ile gelen Çerkezköy Fevzipaspor’dan 69.dakikada üçüncü golün sahibi Erkut kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü attı. İkinci devre bulduğu üst üste üç golle birlikte tamamen rahatlayan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Yıldız Gençlikspor ise oyundan kopmama adına farkı indirmeye çalıştı.
 
13 PUANA YÜKSELDİ
Rakibi karşısında ataklarını devam ettiren Çerkezköy Fevzipaşaspor 82.dakikada ikinci golün sahibi Sinan ile beşinci golünü buldu. İkinci devre çok iyi bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Fevzipaşaspor maçı kazanmaya da çok yaklaştı. Yıldız Gençlikspor ise karşılaşmanın 88.dakikasında bulduğu golle farkı ikiye indirerek umutlandı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Fevzipaşaspor’un 5-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköy Fevzipaşaspor puanını 13 yaparken, Yıldız Gençlikspor ise 6 puanda kaldı.
 
H aber / Kemal ALTUNOÐLU 

0282 726 91 91
0282 747 65 10