Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadılar

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, dün gönderdikleri mesajlarla gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Çerkezköy Kaymakamı Kubila

Çerkezköy 10.01.2014 17:17:00 0
 Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadılar
İLK ZİYARET OPTİMED’TEN
Çerkezköy ve Kapaklı’da bazı sivil toplum örgütü ve siyasi partiler de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazeteci’ni ziyaret etti.  Gazeteciler Günü dolayısıyla sabah saatlerinde Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. Gazeteciliğin zor ve bir o kadar da meşakkatli bir iş olduğunu ifade eden Çalışkan, Şaban Kardeş ve tüm Haber ailesinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
 
GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Öğleden sonra da Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Alper Atasoy ve Leyla Alkan; Şaban Kardeş ve gazetedeki tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. 
 
İL GENEL MECLİS ÜYELERİ DE ZİYARET ETTİ
Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek ve Ercan Çorbacı da gazeteyi ziyaret ederek, haber ailesinin Çalışan gazeteciler Günü’nü ziyaret etti. Gazetecilerin, toplumu aydınlatma ve bilgilendirmede önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini söyleyen Abdurrahman Çiçek, Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, “Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olarak yayın yapan Çerkezköy Haber Gazetesi çalışanları adına yıllardır bu işe emek veren Şaban Kardeş ve çalışma arkadaşlarının gününü kutluyorum. Çerkezköy’de bu işi yapmak zor. Fakat Çerkezköy’deki basın mensupları bu görevi uzun yıllardır layıkı ile yerine getiriyor” dedi. Saat 15.30’da da MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve partililer Haber Gazetesini ziyaret etti. Önsel ve partililer Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Önsel ve partililer, gazetecilerin gününü pasta ile kutladı.
 
KAPAKLI BELEDİYESİ DE UNUTMADI
Kapaklı Belediyesi de Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan, Serpil Sevgi, Basın Birimi Sorumlusu Aytaç Karaçoban, gazetecilerin günün kutladı. Gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu ifade eden Aziz Özkan, Haber ailesi çalışanlarına bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.
 
CHP DE ZİYARET ETTİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve partililer de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Çerkezköy Yunus Emre Parkı İşletmecisi Emrah Karaca da gazetemizi ziyaret ederken, Yağmur Turizm sahibi Emine Yılmaz da pasta göndererek gazeteciler gününü kutladı. Pera Villa Pastanelerini Sahibi Şahin Aktürk de dün gazeteci Şaban Kardeş’i ziyaret ederek gazetecilerin gününü, bu güne özel yaptırdığı pasta ile kutladı. AK Parti Çerkekzöy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin de gazetemizi ziyaret ederek gazetecilerin günün kutladı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10