Orhan “Ak belediyeyi başbakanımıza hediye edeceğiz”

AK Parti Kapaklı İlçe Yönetiminin Ocak ayı ilçe danışma toplantısı önceki akşam yapıldı.

Kapaklı 12.01.2014 18:23:00 0
 Orhan “Ak belediyeyi başbakanımıza hediye edeceğiz”
DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, divan üyeliklerine Ahmet Doğaç, Hakan Kaptan, Aytekin Odunci ve Şahan Yüceler seçildi. Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan yaptı. Heyecanla bekledikleri belediye başkan adaylığı için farklı dedikodular çıktığını söyleyen Orhan “Genel Merkezimizin ve il başkanlığımızdan aldığımız duyumlara göre bu sürecin ay sonuna kadar açıklanacağı söyleniyor. Bu sürecin uzaması da teşkilatımızın işine geliyor. Sekiz adayımızın çalışması bizim için daha iyidir” dedi.
 
 
3 BİN 500 KİŞİYE ULAŞTIK
Orhan, seçim koordinasyon merkezi programı çerçevesinde başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarının çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek “Seçim ofislerini tutmaya başladık. Cumhuriyet mahallesine seçim koordinasyon merkezi oluşturduk. İsmetpaşa Mahallesi’nde seçim ofisini hazır hale getirdik” dedi. Üye çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Orhan “Kapaklı olarak Tekirdağ ilimizin Türkiye genelinde seçmen sayısı artışında Aralık ayında birinci sıraya çıkardık. Üç haftaya yakındır hayır çarşısı çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalarla 3 bin 500 kişiye ulaştık. Bu hafta arabalarımızda bir takım çalışmalar yaptık. Özellikle meclis üyeliğine müracaat etmiş arkadaşlarımıza ve yönetimdeki arkadaşların arabaların arkasında giydirme yapmalarını istedik. Ak parti ailesindekiler tarafımızı gösterin, arabalarınızın arkasına ampulü koyun” dedi.
 
 
AK PARTİ BELEDİYESİNİ KENDİSİNE HEDİYE EDECEÐİZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya da gönderme yapan Orhan “Vatandaşın birisi Ak Parti’nin Kapaklı’nın ilçe olmasını istemediğini ifade etti. Bu bir aymazlıktır. Kimse kendisini dev aynasında görmesin. Şuanda iktidarda AK Parti vardır. Bizim hükümetimizin, il başkanlığımızın, milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın talebi ile Kapaklı ilçe yapıldı. Burada Belediye Başkanı olduğu için bu işin öncülüğünü kendisi yapmasından dolayı o zamanki belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir de kendisine anlattı. Hep birlikte oluşturulan çalışmalar ile birlikte biz sesimizi duyurduk. Ama bunun nihai kararını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek Ak belediyeyi de kendisine 30 Mart tarihinde hediye edeceklerini söyledi.
 
“BAŞBAKANA YALVARMIŞTIR”
 “AK Parti’ye geçmek için vicdanım elvermedi” diyen Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’yı da eleştiren Orhan “Kendisinin AK Parti’ye girmek için yaptığı çalışmaları ve Ankara’ya nasıl gittiğini biliyoruz. Ben bu zamana kadar Ankara’ya hep yalnız gittim. Kendisi oraları benden daha iyi biliyor. Genel Merkez’de de tanımadığı kimse yok. Sonra da kalkıyor, Ak partiye geçmek için vicdanım elvermedi diyor. İnsan biraz utanır ve sıkılır. Bu açıklamayı yaparken de seçmene beni partiye almadılar diyemiyor” dedi. Mandalı’nın Çerkezköy’e gelişinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de  görüştüğünü söyleyen Ali Osman Orhan “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çerkezköy’e geldiği zaman biz kendisine o kadar yaklaşamadık. Bu konularda marifetli olduğu için Başbakanın yanına kadar giderek ‘partiye gittim, beni almıyorlar’ diye yalvarıyordu” dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Pembe Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen İlçe Danışma Toplantısına AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklı Belediyesi meclis üyeleri Ali Doğuş, Ruhi Özden, Hasan Acar, Osman Aşık, AK Partili Karaağaç Belediye Meclis üyeleri Çetin Özhan, Aytekin Odunci, Ahmet Aşar,  Kapaklı Belediye başkan aday adayları, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Kızılpınar Belediyesi meclis üyesi Hüseyin Şenses, Kapaklı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10