“Dostluk kazanacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, dün saat 11.30’da MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve partililerle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı maka

Çerkezköy 13.01.2014 13:19:00 0
 “Dostluk kazanacak”
SEÇİM STARTINI VERDİK
İlçe Başkanlığı görevine geldiğinde ziyaretlerine Çerkezköy Kaymakamlığı ile başladıklarını anımsatan MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, “Belediye başkan adayı olarak da ilk sizi ziyaret etmek istedik” dedi. Pazar günü seçim startını verdiklerini söyleyen Önsel “Yeni projeler hazırladık. İnşallah güzel olur. Çerkezköy’ü mevcut yapısı ile daha yaşanabilir bir yer yapmak için bu yola çıktık. Bu işleyiş, kurumlarımızla birlikte işleyecektir. Huzurlu bir seçim ortamı umuyorum. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
 
TÜM SİYASİ PARTİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM
Koray Önsel “Çerkezköy hepimizin Çerkezköy’ü. Başka gidecek yerimiz yok. Burada doğduk, burada öleceğiz” diye konuştu. Ziyaret dolayısıyla Koray Önsel, Ali Tefon ve partililere teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “İnşallah seçimler de huzur ve güven ortamında geçer ve vatandaşımızın iradesi sandığa yansır. Demokrasinin gereği olan tüm siyasi partilere seçimde başarılar diliyorum” dedi.
 
GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN MEMNUNUM
Çerkezköy emniyet ve jandarma ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Kayamakm Kubilay “Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah 2014 yılında da bu çalışmalar devam edecektir. Kendilerinden çok memnunum” dedi.
 
DOSTLUK KAZANACAK
Ziyarette hazır bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel de seçim dönemlerinin hareketli olduğunu ifade ederek “Herkes aynı yerde start verecek. Dostluk kazanacak. Herkes Çerkezköy için çalışacak. Biz sizlerden memnunuz. Seçimlerin Çerkezköy için hayırlı olacağına inanıyorum. 24 saat telefonumuz açık. Sürekli bilgi alışverişinde bulunabilir ve her konuda yardımcı olabiliriz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10