Şehidimizin ismi ölümsüzleşti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın girişimleri sonucu ismi değişen eski ismiyle Gazi Osmanpaşa İlkokulu, Şehidimizin ismini alarak Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İlkokulu oldu.

Çerkezköy 13.01.2014 17:18:00 0
 Şehidimizin ismi ölümsüzleşti
DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI
Gerekli dönüşümlerin yapılması için Kaymakam Metin Kubilay’ın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verdiği talimatın ardından yapılan hazırlıkların bitmesiyle beraber, Şehit ailesi Mustafa Ersoy ve Hatun Ersoy, okula davet edilerek, okulda yapılan değişiklikler ve hazırlıklar Şehit ailesine gösterildi.
 
 
ŞEHİT KÖŞESİ’Nİ İNCELEDİ
Okulda yapılan “Şehit Köşesi”ni ve yapılan diğer hazırlıkları, Şehit ailesi ile birlikte ile birlikte inceleyen Kaymakam Kubilay, başta Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya olmak üzere, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve okul idaresine teşekkür etti. Yapılan ziyaret ve incelemenin ardından Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Kubilay “Önümüzdeki günlerde Aziz Şehidimizi anmak maksadıyla okulda bir program da düzenlenecek. Aziz Şehidimiz için ne yapsak azdır” dedi ve şehit ailesine minnet ve şükran duyduklarını belirtti. Yapılan tüm hazırlıklara çok sevindiğini belirten Şehit annesi Hatun Ersoy da “Bu isteğimizi geri çevirmeyen Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Sizin adınız yüreğimizden silinmeyecek, bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Size minnettarız” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10