Yılmaz “Tekirdağ’ı eşdeğerlerinden öne taşıyacağız”

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Nail Yılmaz, dün de Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çerkezköy 14.01.2014 14:06:00 0
 Yılmaz “Tekirdağ’ı eşdeğerlerinden öne taşıyacağız”
DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİLER
Dün saat 11.30’da Çerkezköy İlçe Teşkilatına gelen Yılmaz, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel tarafından karşılandı. Nail Yılmaz, Özkan Yücel ve partililer, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Uzm.Dr.Necati Karaoğlu ile görüştü.
 
BİRLEŞTİRİCİ OLACAÐIM
MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada 39 yıldır doktorluk görevini icra ettiğini söyledi. Bu zaman içinde imkanlar dahilinde halkın sağlık ve eğitim ihtiyaçlarına yardımcı olduğunu ifade eden Yılmaz “Bilerek hiç kimseyi üzmedim. Bundan böyle talip olduğum yerel hizmetler alanında da başarılı olacağıma inanıyorum. Cumhuriyetimizin belirlediği hedeflere bağlı olarak, sürekli yeniliğe, paylaşıma, şeffaflığa, kadınlarımızı en az bir adım önde tutmaya, Tekirdağ’ımızı eş değerlerinden mutlaka öne taşımaya, barışçı, birleştirici olma sözü veriyorum” diye konuştu.
 
YEREL YÖNETİMLERDEN DAHA FAZLASINI BEKLİYORUZ
Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu da ziyaret dolayısıyla Yılmaz ve beraberindeki partililere teşekkür etti. Yerel yönetimlere en yakın meslek grubu olduklarını söyleyen Karaoğlu “Çünkü bu meslek zamanında siyasetçiler gibi, hastalarımıza bakmaktan ailemize bakmaya zaman bulamıyoruz.  Biz sağlık camiası olarak siyasetten biz istesek de, siyasetin dışında olsak da çıkamıyoruz. Yaptığımız hizmetler siyasi yansımanın belirtileridir. Bizler sizlerin bir telefon kadar yakınımızda olmanızı istiyoruz” dedi. Yerel yönetimlerden daha fazlasını beklediklerini söyleyen Karaoğlu “Yani biz isteyiciyiz. Bunu kendimiz için değil, vatandaşımıza yansıyacağı için istiyoruz” dedi.
 
KAPAKLI’DAKİ PERSONEL DE ÇERKEZKÖY’E GELECEK
Karaoğlu, yapımı devam eden yeni devlet hastanesi ile ilgili de bilgiler verdi. Hastanenin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Karaoğlu “Şuan inşaatta mevcut binaya zarar vermemek için kazıklar konuldu. İnşallah en kısa sürede 250 yatak kapasiteli devlet hastanesi Çerkezköy’e kazandırılır. Bu bina tamamlandıktan sonra Kapaklı’da yer alan hastanemizdeki personel de bu binada toplanacak. Kapaklı’daki binanın nasıl değerlendirilmesi yönünde yetkili makamlarla istişare yapılacak. Şahsi olarak şunu belirtmek isterim ki, o küçük binanın donanımı yeterli değil. Onun tek bina kalması da hayır getirmez. Orada müstakil 150 yataklı hastane hayata geçirilirse halkımıza hayırlı bir hizmet yolu da açılmış olur” dedi.
 
HASTALARLA SOHBET ETTİLER
Başhekim Karaoğlu ile görüşmesinin ardından hastaneyi gezen Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Nail Yılmaz ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Koray Önsel hastalarla sohbet etti. Hastalara kendilerini tanıtan Yılmaz ve Önsel, devlet hasrtanesi ziyaretinin ardından Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren özel hastaneleri de ziyaret etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10