Siyasette Dönmez de döndü

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı için 15 Aralık’ta yapılan önseçimden 4.olarak çıkan, ardından da sandıktan birinci olarak çıkan Vahap Akay’ın yanında olduğunu, kazananın Çe

Çerkezköy 15.01.2014 10:41:00 0
 Siyasette Dönmez de döndü
AKAY’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Bugün saat 16.00’da Öztrak Caddesi’ndeki ofisinde yapacağı açıklama ile hakkındaki iddialara cevap vermesi beklenen Metin Dönmez’in siyasetteki yeni rotası ise şimdiden merak konusu oldu. Metin Dönmez’in yakın çevresine, Akay ile CHP’nin işinin çok zor olduğuna inandığını söyleyerek “Seçim sonrası ben yakışanı yaptım. Ama Vahap Akay tam bir vefasızlık örneği sergileyerek 30 gün geçmesine rağmen bir kez olsun aramadı” diyerek hem siyasetin vefasızlığına hem de Akay’a ateş püskürdüğü ifade edildi.
 
MERKEZ SAĞDAN DESTEK İSTEMİŞTİ
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz yıl Aralık ayı başında Ankara’ya giden Metin Dönmez, Ankara dönüşü sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Demokrat Parti’nin eski Genel Başkanlarından İsmet Sezgin’i evinde ziyaret etmiş, 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için merkez sağdan destek istemişti. Son gelişimeler “Sosyal medyadan özgürlük szleriş içeren DSP’nin simgesi olan güvercin resimleri paylaşan Dönmez, DSP’nin aksine kırat süvariliğine mi soyunacak” sorusunu akıllara getirdi.
 
METİN DÖNMEZ KİMDİR?
Çerkezköy’de uzun yıllar sağlık teknisyeni olarak çalışan ve sünnetçi Metin olarak ünlenen metin Dönmez, 2009 seçimlerinde CHP’den Çerkezköy belediye başkan adayı oldu. Ardından CHP ilçe Başkanlığı görevini üğstlenen dönmez, CHP’nin yaptığı önseçime girip dördüncü olarak çıktı. Dönmez’in şimdi siyaset arenasında yeni rotasının hangi parti olacağı ise bugün saat 16.00’da yapacağı basın toplantısının ardından netlik kazanacak. Dönmez’in sosyal medyadan vermeye çalıştığı mesajlar, CHP ile yollarını ayıracağını sinyalini veriyor. 
 
Haber / Şaban KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10