Yılın ilk koordinasyon toplantısı yapıldı

Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Edirne, Kırklareli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak İllerinin SGK Müdürleri ve Müdür yardımcıları Kocaeli’nde bir araya geldi.

Tekirdağ 15.01.2014 16:38:00 0
 Yılın ilk koordinasyon toplantısı yapıldı
BELEDİYELERİN BORÇ DURUMLARI DA GÖRÜŞÜLDÜ
SGK Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının Koordinatörlüğünü ise İstanbul SGK İl Müdürü Murat Göktaş yaptı. Toplantıda İl Müdürlükleri arasında uygulama birlikteliğini sağlamak ve etkileşimi artırmak amacıyla bir araya geldiklerini belirten Göktaş, Bölgedeki Yeni Açılan Merkez Müdürlükleri ve Açılması Planlanan Merkezlerin Son Durumları, İnşaat Emlak İşlemleri, Arşiv Yönetim Sistemi, BiyometrikKimlik Doğrulama Sitemi, Otomatik İcrada Son Durum, Zaman Aşımına Uğrayan İşveren Borçları, Geçici İş Göremezlik Ödemeleri ve Bekleme Nedenleri, Tahsis İşlemlerine Ait Veriler İcraİşlemlerine Ait İstatistikler ve Belediyelerin Borç Durumlarını da görüştüklerini söyledi.  Toplantıda ayrıca gündemdeki Hizmet Bildirme, Birleşme İşlemleri, Sosyal Güvenlik Denetmenleri İşlemleri Bekleyen Mucip Sayıları, Sosyal Güvenlik Merkezlerince Yapılan İnceleme ve Uygulanan Ceza İşlemleriyle İlgili Son Durumları da görüşüldü.
 
ÖRNEK UYGULAMALARI ELE ALIYORUZ
Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan toplantıların oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Burada bölgemizdeki Müdürlüklerimizin karşılaştıkları sorunlar ve örnek uygulamalarını ele alıyoruz ve bunları Kurumumuzda gerekli birimlere iletiyoruz. Toplantılarımızı ve çalışmalarımızı vatandaşın daha iyi hizmet alabilmesini sağlamak için yapıyoruz " dedi. Toplantıya Koordinatör İstanbul SGK İL Müdürü Murat Göktaş, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan, Edirne İl Müdürü Metin Sümer, Kırklareli İl Müdürü Tahsin Halıcı, Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar, Zonguldak il Müdürü Kamuran Öner, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Üzeyir Yitik ile  diğer İllerin Müdür yardımcıları katıldı.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10