“Hedefimiz hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunabilmek adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ‘Akredite Oda’ başvurusunda bulundu ve başvurusu kabul edildi.

Çerkezköy 16.01.2014 15:55:00 0
 “Hedefimiz hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak”
AKREDİTASYON İÇİN ANKARA’YA GİTTİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter ve Kalite Yönetim Sorumlusu’ndan oluşan heyet akreditasyon için önceki gün Ankara’ya gitti. TOBB Genel Merkezi’nde ‘Akreditasyon Semineri’ne katılan ÇTSO heyeti, oldukça verimli geçen seminerin ardından Çerkezköy’e döndü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın seminer sonrası yaptığı açıklamada, seminerin çok verimli geçtiğini belirterek; “ÇTSO Yönetimi olarak 10’uncu dönemde ‘Akredite Oda’ unvanını almayı ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
 
ÇTSO HEYETİ DE KATILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Salı günü TOBB Genel Merkezi’nde gerçekleşen Akreditasyon Semineri’ne Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Mesut Görgün, Mustafa Seçkin,Metin Taşdelen, Genel Sekreter Hakan Gel ve Kalite Yönetim Sorumlusu Asude Çelen’den oluşan bir heyetle katıldı.
 
ÜLKENİN EKONOMİK OLARAK BÜYÜMESİ ÇOK ÖNEMLİ
İş dünyası olarak hep büyük resme odaklandıklarını söyleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ülkenin ekonomik olarak büyümesi önemli. Çünkü ekonomi güçlü olmazsa ne vatandaşınızın refahı olur, ne de dışarda bir ağırlığınız olur. O yüzden üyelerimizin önünü açacak adımlar attık. Kamuyu ekonomiye odaklanmaya zorladık. Çünkü bizim sorumlu olduğumuz kitle, Türkiye’yi taşıyan kitle” ifadesini kullandı.
 
AKREDİTASYON SÜRECİ ANLATILDI
TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete de seminerin öğleden sonraki bölümünde yaptığı konuşmada oda ve borsaların akredite olabilmesi için eğitimler, geliştirme ziyaretleri ve denetimler gibi 3 temel süreci yaşaması gerektiğini vurguladı. Sistemin etkinliğinin oda ve borsa üst yönetimlerinin sisteme yaklaşımları ile doğrudan ilgili olduğunu bildiren Mete, Avrupa standartlarında hizmet için yola çıktıklarını belirtti. Halim Mete, önemli olanın akredite belgesine sahip olmak değil, bu belgenin gerekliliklerini yaşatabilmek olduğunu vurguladı. Seminerde, TEPAV Direktörü Güven Sak da Türkiye ve Dünya ekonomisine ilişkin bir sunum yapıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10