Önsel “Son kararı Çerkezköy halkı verecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Koray Önsel, dün saat 09.30’da MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve kadın kolları ile birlikte Pazar günü Olağan Genel Kurulda 5.ke

Çerkezköy 17.01.2014 11:36:00 0
 Önsel “Son kararı Çerkezköy halkı verecek”
5. KEZ GÜVEN TAZELEDİM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar Kuş “Pazar günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da 647 delegenin 346 oyunu alarak beşinci kez güven tazeledim. Dört yıl boyunca görevimiz devam edecek. 1999 yılında görevi devraldığımda görev süremiz üç yıllıktı. 2006 yılında yapılan değişikliler ile birlikte başkanlık görevi dört yıla kadar çıkarıldı” diye konuştu.
 
SİYASET MEŞAKATLİ İŞTİR
Yaşar Kuş, Çerkezköy siyasetinde büyük belirsizliğin olduğunu ifade ederek “Bizler birer sivil toplum örgütüyüz. İlçemizde siyasi yönden Vahap Akay ve Koray Önsel gibi pırıl pırıl kardeşlerimizin siyasete girmesi bizleri mutlu etti. İnşallah kardeşlerimiz bu arenada kendilerini yıpratmazlar. İnşallah sizler için seçimler hayırlısı olur” dedi. Siyasetin meşakatli iş olduğunu belirten Yaşar Kuş “Biz Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak tüm partilere aynı mesafede yaklaşıyoruz. Bin 300 üyemiz aynı partiye oy verecek diye bir şey yok. Diğer üyelerin bizlere tavrı olmaması için siyasete uzak olmaya çalışıyoruz” dedi.
 
7 YAŞINDAN BERİ SİYASETİN İÇİNDEYİM
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de seçimlerde en son kararı Çerkezköy halkının vereceğini ifade ederek “ Bu yola girdik. İnşallah da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Şubat’ın 17’sine kadar meclis üyeliği adaylığı için süre var. AK Parti, CHP ve Demokrat Parti’de seçilenleri vatandaşlarımız denediler ve gördüler. Şuan da bu halinden memnunlarsa tercihlerini onlardan yana kullanacaklar. Ancak mevcut halinden memnun olmadıklarını düşünüyoruz. İnşallah bu görev bize nasip olur” dedi. Türkiye’nin en genç Belediye Başkan adayı olarak bu yola çıktığını söyleyen Önsel, ailesinin ve çevresinin bir siyasi geçmişi var olduğunu ve yedi yaşından beri siyasetin içinde olduğunu belirtti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10