Karaağaç Arena Spor Kompleksi törenle açıldı

Karaağaç’ta belediye tarafından yaptırılan ve 10 yıllığına kiraya verilen Karaağaç Arena Spor Kompleksi, dün Cuma namazı sonrası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kapaklı 17.01.2014 16:34:00 0
 Karaağaç Arena Spor Kompleksi törenle açıldı
SEÇİM ÖNCESİ SÖZ VERMİŞTİK
Açılış töreninde konuşan Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, “Belediyeye ait olan bu yeri 10 yıllığına kiraya verdik. Bu halı saha bizim için olmazsa olmazlardan biriydi. Seçim öncesi de söz vermiştik. Karaağaçlı gençlerimize, vatandaşlarımıza ve işletmecilerine hayırlı olsun” dedi. Özkan Yücel’in konuşmasının ardından Veysel Karani Cami İmam Hatibi Mustafa Güler tarafından dua okunarak açılış yapıldı.
 
MEVLİT OKUTULDU
Okunan mevlidi şerifin ardından katılımcılara pilav ve ayran dağıtıldı. Açılış törenine Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel’in yanı sıra AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Partili Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Mustafa Çetin, Akın Yılmaz, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aşar, AK Parti Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya, AK parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ile çok sayıda davetli katıldı. 2600 metrekare alan üzerine kurulan Karaağaç Arena Spor Kompleksi’nin işletmeciliğini Yılmaz Demirhan, Abdulkerim Kıral ve İrfan Demir yapıyor.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10