Ertem’den doğum günü jesti

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, Ocak ayında doğum günü olan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri için önceki gün saat 14.00’da dernek binasında doğumg?

Çerkezköy 19.01.2014 14:17:00 0
 Ertem’den doğum günü jesti
DOÐUMGÜNÜ PARTİSİ DÜZENLEDİ
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya doğumgünü partisinde yaptığı konuşmada “Ocak ayında doğan üyelerimizden Ramazan Sırma, Mahmut Yanar, Hüsamettin Çiftçi, Gülsaadet Toptaş, Binali Karakulak, Sevim Güdek, Yunus Çalışkan, Veysel Şahan, Çişem Aksu, Cemresu Dincon’un doğum gününü Belediye Başkanımız Ali Ertem’in katkıları ile kutlamaktayız. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN MUTLU OLMASI
Çetinkaya, her ay üyeler için toplu doğumgünü düzenlediklerini ifade ederek “Bu gibi çalışmalar yaparak üyelerimizi bir araya toplamaya çalışıyoruz. Bugün burada ilk kez gördüğümüz üyeler bulunmaktadır. Üyelerimize güzel bir eğlence oldu. Kendilerine böyle etkinlikler düzenleyerek sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Amacımız üyelerin ve ailelerinin mutlu olmasıdır” dedi.
 
HAYATIN İÇİNDE OLSUNLAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de ailelerin bu güzel günde buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ‘Allah sizlere ve ailenize daha nice nice doğum günleri nasip etsin’ temennisinde bulunan Başkan Ertem “Hep birlikte dostlarımızla kardeşlerimizle birlikte olmak temennisindeyim. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin gerçekleştirdiği uygulamayı takdirle karşılıyorum” dedi. Üyelerin sosyal hayata karışmaları için güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Ertem, “Engellilerimiz sosyal hayatında içinde bulanabilsinler ve hayatın içinde olsunlar” dedi.
 
PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER
Ertem, eşi Nuran Ertem’in Şubat ayında doğum günü olduğunu anımsatarak “Şubat ayında gerçekleştireceğiniz doğum gününü eşimin üstlenmesini isterim. 21 Şubat tarihinde hep birlikte güzel bir şekilde kutlama yaparız” dedi. Doğumgünü partisinde üyeler kendileri için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem ve Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya,  protokol üyeleri engelli üyelere doğum günü hediyelerini verdi.
 
KATILIM YOÐUN OLDU
Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, gençlik kolları üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri ile aileleri katıldı.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10