Yine kavga, yine can

Çerkezköy’de Cumartesi günü akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde aile içi meseleden başlayan sözlü tartışma önce yumruklu kavgaya, ardından bıçaklı yaralamaya ve devamında ise cinayete dönÃ?

Çerkezköy 19.01.2014 14:39:00 0
 Yine kavga, yine can
BABA OLAY YERİNDE, OĞLU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerinde bir kişinin hayatını kaybettiği olayda 1’i ağır 3 kişi de yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılırken, durumu ağır olan İbrahim K. Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kurşunlanan Feyzullah B. vucuduna aldığı 3 kurşun ile olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Yusuf K. ve Recep B. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.  Recep B. de hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
 
CENAZELERİ AYNI CENAZE ARACI İLE ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ
Çerkezköy Emniyetinin olay yerinde başlattığı soruşturma kapsamında olayda kullanılan bıçak ve silah ele geçirildi. Olaya karıştığı belirlenen Ekrem K. polis tarafından gözaltına alınarak geniş güvenlik önlemleri altında emniyete götürüldü. Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça olay mahalinde yaptığı ilk incelemenin ardından olayda yaralanan şahısların ilk ifadesini aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Akça'nın devlet hastanesindeki ön otopsisinin ardından aile içi kavgada yaşamını yitiren Feyzullah B. ve oğlu Recep B. aynı cenaze aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
 
ADLİYEYE ÇIKARILDI
Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça cinayete ilişkin görgü tanıklarının ifadesine başvururken Polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın ardından gözaltına alınan Ekrem K. geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek dün Çerkezköy adliyesine çıkarıldı.
 
 
Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10