Yüceer “Çerkezköy’de değişim zamanı geldi”

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İlçe Başkanı Saim Özkan ve partililer önceki akşam Yıldırım Beyazıt Mahallesi

Çerkezköy 21.01.2014 11:40:00 0
 Yüceer “Çerkezköy’de değişim zamanı geldi”
ORTAK PAYDAMIZ ÇERKEZKÖY
CHP’liler dernek yönetim kurulu üyeleri ve Uzunköprülüler tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, “Vekilimizin 8-10 günlük programı boş. Başkan adayımız ile birlikte sizi ziyaret ederek dertlerinizi, taleplerinizi dinlemek istedik” dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer de “Uzunköprülüler her zaman bizim baş tacımız oldu. Her seçimde bize destek verdiniz. Bu sokakta faaliyet gösteren birçok dernek var. Bizim ortak sevdamız, ortak paydamız Çerkezköy. Bu havayı hep birlikte soluyoruz. Burada yaşıyoruz. Allah nasip ederse ömrümüzü burada geçireceğiz. Birlik beraberlik ve huzur içinde yaşamak istiyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyorum ama daha fazla desteğe ihtiyacımız var” dedi.
 
 
ÇERKEZKÖY’DE DEÐİŞİM ZAMANI GELDİ
Çerkezköy’de değişim zamanının geldiğini söyleyen Yüceer “Çerkezköy’de kendine değil kentine çalışan, halkıyla birlikte üreten, insan odaklı projeler üreten, yaşam alanları üretebilen, helal yolla hizmet eden bir belediye anlayışı istiyoruz” diye konuştu. Yerel yönetimden şikayetlerinin olduğunu dile getiren Yüceer “Artık bu köstebek yollardan kurtulmak istiyoruz. Yollar yamalı bohça. Ailemizle çıkıp oturabileceğimiz yaşam alanlarımız yok. Bu alanları genişletmemiz lazım. Bu da değdiğim belediyecilik anlayışı ile olur” dedi.
 
 
BU KADARINA PES
Ülke gündeminde son zamanlarda yaşananlarla ilgili de konuşan Candan Yüceer “Yaşananları ibretle izliyoruz. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu kadarına pes. Başbakan ‘varsa’ diyor. Evet var, gereğini yapsana. Ben sandıkta hesap veririm diyor. Mağdur rolünü oynuyor. Yolsuzluğun mağduriyeti olmaz. Bunun hesabı sandıkta değil, mahkemede sorulur. AK Parti sizden oy isterken ‘yolsuzluk yapacağım’, ‘ihaleleri yandaşlarıma vereceğim’ mi dedi. Yoksa demokrasi, insan hakları, özgürlük getireceğim mi dedi? Ne dedi, ne yaptı, şimdi ne yapmıyor? Artık bugüne kadar hangi partiye oy verdiğiniz bizi ilgilendirmiyor. Bundan sonra elimizi vicdanımıza koymamız lazım. Doğrudan yana olmak çok önemli. Bunları göz ardı etmeyeceksiniz” dedi.
 
 
HİZMET NASIL YAPILIR GÖSTERECEÐİZ
Tekirdağ’ın büyükşehir olduğunu anımsatan Yüceer “Artık oylarınızla büyükşehir belediye başkanını da seçeceksiniz. Tekirdağ için büyükşehir güzel oldu.İddiamız büyükşehir belediyesini ve 11 ilçeyi de almak” dedi. Çerkezköy Belediyesi’nin 10 yıldır hizmet yapmadığını ileri süren Yüceer “CHP belediyesi ile hizmet nasıl yapılır göstereceğiz” dedi.
 
 
ARTIK 2 BELEDİYEMİZ VAR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da “Artık Tekirdağ büyükşehir oldu. İlçe belediyemizin yanı sıra büyükşehir belediyesinden de hizmet alacağız. Çerkezköy’de iktidara talibiz. Tekirdağ ile uyum içinde bir Çerkezköy Belediyesi istiyoruz. Sizlerden destek istiyoruz” diye konuştu. Hizmetlerinin temelinde şeffaf belediyeciliğin yer aldığını söyleyen Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi büyük borçların altında. Derdimiz hizmet. Hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLAMASINI İSTİYORUZ
Önümüzdeki günlerde projeleri de paylaşacaklarını belirten Akay “Biz derneklerle daha yoğun çalışma içinde olacağız. Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Yanmayan lambalar, olmayan kaldırımlar ortada. Yanımızdaki dere yatağı sorununu görüyoruz. Bunlara nasıl çözüm getireceğimizi projelerle ortaya koyacağız” dedi. Çerkezköy’de yeni bir dönemin başlamasını istediklerini ifade eden Akay “Bu dönemde CHP’ye inanılsın ve güvenilsin istiyoruz” diye konuştu. 
 
YEREL SEÇİMLER, GENEL SEÇİMLERİN ANAHTARIDIR  
Candan Yüceer, Vahap Akay, Saim Özkan ve partililer saat 20.00’da da Romanlar Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. CHP’liler burada dernek başkanı Ergin Gider, başkan yardımcısı Tamer Kurt ve Roman vatandaşlar tarafından konuştu. Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, çatışma değil, barışma ve uzlaşma ortamına ihtiyaç olduğunu ifade ederek “Yerel seçimler genel seçimlerin anahtarı. Eğer bize bu anahtarı sunarsanız biz refahı ve huzuru getireceğiz” dedi.
 
İMKANLARIMIZIN ARTMASI LAZIM
Dünyanın Türkiye’ye “Terör örgütünü destekleyen ülke” gözü ile baktığını ileri süren Yüceer “Bizim insanların farklılıkları ile güzel bir ülkemiz var. Çakma ustalar gelene kadar birlik ve beraberliğimizi sağlamıştık. Bu çakma ustalar bu ülkeyi ayrıştırmak istiyor. Biz elimizden geldiği kadar sizlere hizmet edeceğiz. Her türlü eleştiriye ve talebe açığız. Daha çok hizmet yapabilmemiz için imkanlarımızın artması lazım” dedi.
 
ÇERKEZKÖY BUNU HAK ETMİYOR
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’nin en iyi 3 OSB’sinden biri olduğunu ifade eden Yüceer “Ama şehre baktığımızda bunun onda biri yok. Çerkezköy bunu hak etmiyor. Çerkezköy üreten bir şehir. Vergimizi verdik. Karşılığında azar işittik. Senden beteri var dediler. Sizden destek istiyoruz. Kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Bunun için bize destek olmanın lazım” şeklinde konuştu.
 
DESTEK İSTEDİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da “Önümüzdeki günlerde süreç daha da hızlanacak. Bu sürece herkesin destek olmasını talep ediyoruz. Çerkezköy’de daha iyisini isteyen herkes bu dönem CHP’ye destek vermeli” dedi.
 
Haber / Güveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10