Karagöz “Tüm odaların ilgilenmesini istiyoruz”

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrede güven tazeleyerek 5’inci kez Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Yaşar Kuş, dün saat 10.00’da Müjgan-Serkan KaragÃ

Çerkezköy 23.01.2014 13:23:00 0
 Karagöz “Tüm odaların ilgilenmesini istiyoruz”
DAHA İYİ HİZMET VERECEKLERİNE İNANIYORUM
Eşi Nurtaç Kuş ile birlikte Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden Yaşar Kuş, Merkez Müdürü Serdar İş, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ve hayırsever Serkan Karagöz ile görüştü. Hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz çiftine Çerkezköy’e bu okulu kazandırdıkları için teşekkür eden Yaşar Kuş “Gerçekten kendileri çok meşakkatli bir hizmete talip oldular. Burayı sıfırdan yaratıp devletimize teslim ettiler. Başarılarının devamını diliyorum. İmkan verildiği takdirde Çerkezköy’de daha iyi hizmet vereceklerini düşünüyorum”dedi.
 
OKULUMUZ DAHA İYİ YERLERE GELECEK
Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de Yaşar Kuş’a yeni görevinde başarılar dileyerek “Okulumuz odaların destekleri ile daha iyi yerlere gelecektir. Yaşar Kuş okulumuza fazla gelmese de çok sevgili eşi Nurtaç Kuş okulumuzun fahri başkanı olarak ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar” dedi.
 
“TÜM ODA BAŞKANLARIMIZIN OKULUMUZLA İLGİLENMESİNİ İSTİYORUZ”
Nurtaç Kuş da Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde bulunmaktan mutluluk duyduğu ifade ederek “Elimden geldiğince okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak adına desteklerimiz sürecektir. Allah uzun ömür verdikçe sizlerin yanınızdayız. Gerçekten Çerkezköy’e çok anlamlı bir okul kazandırdınız” dedi. Hayırsever Serkan Karagöz de ziyarette yaptığı konuşmada Yaşar Kuş’a görevinde başarılar diledi. Yaşar Kuş’u yıllardan beri tanıyan birisi olarak çok duygusal birisi olduğunu bildiğini söyleyen Karagöz “Eşi Nurtaç hanım da okulumuzun fahri üyesidir. Kendisi bu konuda çok duyarlı olmakla birlikte, desteklerini her zaman vermiştir. Bizler sadece Yaşar Kuş’u değil, diğer oda başkanlarının da okullarımız ile ilgilenmelerini istiyoruz. Okulumuzun ihtiyaçları oluyor” dedi.
 
HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, okulda eğitim ve öğretim gören öğrenciler için ikramda bulundu. Ziyarette Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, hizmetlerinden dolayı Serkan-Müjgan Karagöz’e plaket takdim etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10