Veliler, 5 engellinin hayatını değiştirecek

Geçtiğimiz günlerde engelli vatandaşlar yararına düzenlediği yemekten elde edilen gelirle 6 tekerlekli sandalye alan ve sandalyelerin birini gecede engelli Berkay Üresin’e teslim eden Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Bi

Çerkezköy 23.01.2014 14:20:00 0
 Veliler, 5 engellinin hayatını değiştirecek
GÖNÜL BAÐI KURDUK
İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere temin edilen sandalyeleri Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan ve Başkan Yardımcısı İlknur Tuncel’den teslim alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Gülerçin Koleji ile gönül bağı kurduk. Çerkezköy’ü daha güzel günler bekliyor” dedi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Özellikle tekerlekli sandalye ile yaşama tutunmaya çalışan engelli vatandaşlara yardımcı olunmasını isteyen Çetinkaya “Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen gecede Berkay’ı mutlu ettik. Okumak isteyen engelli kardeşlerimize yardımcı olalım ki onlar da okuyarak belli kademelere gelsinler. Bizi daha iyi anlayacaklar. Onların okuması için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.
 
YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEÐİZ
Okul aile birliği tarafından temin edilen sandalyelerle 5 engelli vatandaşın hayatını değiştireceklerini söyleyen Çetinkaya “Katkılarından dolayı Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği’ne teşekkür ediyoruz” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan da imkanları ölçüsünde engelli vatandaşların yanında olmaya devam edceklerini söyledi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10