Özel öğrenciler karnelerini aldı

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim ve öğretim gören 106 öğrenci, dün saat 11.00’da düzenlenen törenle karnelerini alarak tatile merhaba dedi.

Çerkezköy 24.01.2014 14:24:00 0
 Özel öğrenciler karnelerini aldı
ÖÐRENCİLERİN KARNE HEYECANI
Okulun etkinlik salonunda düzenlenen karne töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Okul Müdürü Serdar İş Okulun Kurucuları Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz ile veliler de öğrencileri yalnız bırakmadı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından okulu anlatan slayt gösterisi sunuldu.
 
 
ÖÐRENCİLERİ MUTLU GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem programda yaptığı konuşmada okulun ikinci yılının ilk yarı tatilinin karne heyecanını yaşadıklarını söyledi. Salonda bulunan öğrencilerin mutluluğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Ertem “Öğretmenlerimizin de çocukların yetiştirilmesinde faydasını görmenin onurunu yaşıyorum. Okulumuzu Çerkezköy’e kazandıran Serkan ve Müjgan Karagöz çiftine de çok teşekkür ediyorum. Bu çocukların yetiştirilmesinde ve hayata tutunmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİK
Okul Müdürü Serdar İş de 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini bitirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. 106 öğrencinin karne sevincini yaşadığı bu programa katılan herkese teşekkür eden İş “Öğrencilerimizin sergilediği başarı nedeniyle kendilerini kutluyorum. Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerimiz için elimizden gelen gayreti fazlasıyla gösterdik” dedi.
 
 
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz de karne töreninde yaptığı konuşmada 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde azami gayretle çalışarak başarılı olan öğrencilere teşekkür etti. Karagöz “Hayır yapmamızda fikir babası olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e sonsuz teşekkür ediyoruz.Bu projenin hayata geçmesinde ilk fikiri vererek ne kadar çok mütevazi olduğunuzu gösterdiniz. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi. Hayırsever Serkan Karagöz de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ederek “O gün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem bize bu yeri bağışlamasaydı hiçbirimiz burada olmayacak ve bu programı yapamayacaktık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Karne alan çocuklarımızı da kutluyor, iyi tatiller diliyorum” açıklamasında bulundu. Programın sonunda ise Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Okul Müdürü Serdar İş Okulun Kurucuları Müjgan Karagöz ve Serkan Karagöz toplam 106 öğrencinin karnesini verirken, öğrencilerin ise mutluluğu gözlerinden okundu. Karne töreninin ardından Müjgan Karagöz tarafından öğretmenlere de teşekkür belgesi verildi.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10