Eğitimcilerden Kaymakam Kıcıroğlu’na ziyaret

Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanan Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Süleymanpaşa 24.01.2014 15:30:00 0
 Eğitimcilerden Kaymakam Kıcıroğlu’na ziyaret
GELİŞİNİZİ BİR UMUT OLARAK GÖRÜYORUZ
Ziyarette bir konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Doğan “Balkanların merkezinde bulunan bu güzel şehrimiz her yönüyle hizmete hasret. Eğitimde, sağlıkta ve diğer birçok alanda büyük sıkıntıları içinde barındırıyor. Okullarımız çok zor durumda. Bu zorluk ekonomik zorlukla birlikte 4+4+4 uygulamasında kararsızlıkta olduğu gibi diğer birçok uygulamada da aynı kararsızlıklar sergilenmekte, dolayısıyla okullarımız yönetilemez hale düşüyor. Bu nedenle gelişinizi bir ümit olarak görüyoruz” dedi.
 
EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kıcıroğlu da “Eğitimle birçok sorunun çözülebileceğine inanıyorum. Bu nedenle eğitimi çok önemsiyorum. Daha önce görev yaptığım ilçelerde de aynı titizliği gösterdim ve iyi sonuçlar da alındı. Bir ekip çalışması ruhu içerisinde yeni kurulan Süleymanpaşa ilçemizde de aynı güzel sonuçlara ulaşacağımızdan hiç şüphem yoktur” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10