Numune aracı projesi tamamlandı

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğünün asli görevlerinden olan gıda ve yem denetimlerinde kullanılmak üzere önemli projelerden olan numune taşıma ara

Tekirdağ 24.01.2014 15:52:00 0
 Numune aracı projesi tamamlandı
AYRI AYRI DİZAYN EDİLDİ
Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, denetim ve numune aracının aynı anda dondurulmuş gıda, soğuk zincir gerektiren gıda ve oda sıcaklığında taşınması gereken gıdalar için ayrı ayrı dizayn edildiğini ifade ederek “Ayrıca araç bekleme esnasında taşıma ısısını muhafaza etmesi amacıyla gerekli teçhizat ile donatılmıştır. Aracın yolcu taşıma bölümüne kontrol görevlilerinin rapor ve tutanak tutması amacıyla seyyar masa yapılmıştır. Bu bölüme evrak dolabı, denetim araç ve gereçlerinin konulacağı özel bölümler de yaptırılmıştır” dedi.
 
DAHA UYGUN ŞARTLARDA TAŞINACAK
Aracın 7/24 saat hesabı ile faaliyet göstererek, denetimlerin hızlı, numunelerin teknik ve hijyen açısından daha uygun şartlarda taşınmasına olanak sağlayacağını belirterek “Bu projemiz ile gıda ve yem denetimleri konusunda ileri düzeyde hizmet verilecek olup, halkımızın sağlığı açısından hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız devam etmiş olacaktır” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10