Karadeniz, “Gün, kaybolan 10 yılı telafi etme günüdür”

AK Parti genel merkezi tarafından Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı ilan edilen Ömer Karadeniz, önceki gün saat 11.00’da ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Kapaklı 26.01.2014 12:47:00 0
 Karadeniz, “Gün, kaybolan 10 yılı telafi etme günüdür”
RÜZGARI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARDILAR
Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, 30 Mart seçimleri nedeniyle hizmet sevdasına tutulmuş aday adaylarının, uzun süredir büyük fedakârlıklarla halk yararına güzel çalışmalara imza attığını belirterek “Bu kapsamda AK Parti rüzgarını en üst seviyelere çıkardılar” dedi.
 
 
HAYIRLI OLSUN
Orhan, adayın belirlenmesinin, diğer aday adaylarına ihtiyaç kalmadığı anlamına gelmediğini ifade ederek “Biz büyük bir aileyiz. Onlar bizim ayrılmaz parçalarımızdır. Bundan sonraki süreçte de bizimle birlikte olacaklardır” diye konuştu. Merakla beklenen sürecin Cuma akşamı saat 22,15’te son bulduğunu ifade eden İlçe Başkanı Orhan “Genel Merkezimiz adayımızı belirledi. Partimiz ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 
HİZMET DENİNCE AKLA AK PARTİ GELİR
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, mevcut belediye yönetiminin ilçenin sorunlarına çözüm bulacak anlayışta olmadığını ve sorunların adeta kangrene dönüştüğünü ileri sürerek “Çok acil olarak değişime ihtiyaç var. Değişim ve hizmet dendiğinde akla AK Parti Belediyeciliği gelir. İnşallah 30 Mart akşamı AK  Partili Belediye’ye birlikte yürüyeceğiz. İktidarımızın gücünü de arkamıza alarak, Kapaklı’yı daha yaşanılabilir bir ilçe, cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi. Orhan, aday Ömer Karadeniz’e de seçimde başarılar diledi.
 
KADERİN BİR TECELLİSİ
AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de millete hizmet yolunda kendisini aday olarak gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi’ne teşekkür etti. Yaklaşık bir yıldır sahada birlikte çalıştığı aday adayı arkadaşları Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Mustafa Çetin, Şakir Demirel, Ercan Üçel, İrfan Demir ve Recep Bıyık’a ve tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Karadeniz “Siyasette hizmet noktaları sınırlı, talepler de fazla olunca, her isteyen istediği noktada olamıyor. Herhalde bunun adı kader olsa gerek. Bugün benim burada olmam da kaderin bir tecellisidir. Yoksa ne benim diğer arkadaşlarımdan bir fazlam, ne de onların benden bir eksik yanı vardır. Değerli arkadaşlarımın hepsi de bu göreve liyakatlidir. Ancak kutsi vazife bana nasip oldu” diye konuştu.   
 
BİZİ BAŞBAKANIMIZ SEÇTİ
Ömer Karadeniz AK Parti’nin adaylarını birkaç elemeden geçirerek seçtiğini ifade ederek, “Bizzat Başbakanımızın başkanlık ettiği bir komisyon tarafından seçildik. Yani bizi Başbakanımız seçti. Bugün burada beni yalnızca Ömer Karadeniz olarak değil, aynı zamanda Başbakanımızın temsilcisi olarak görün” dedi.
 
BUGÜN BİR OLMA GÜNÜDÜR
Bugünün bir olma günü, beraber olma günü olduğunu ifade eden Karadeniz “Bugün, Kapaklımızı ilçe yapan Başbakanımıza borcumuzu ödeme günüdür. Bugün Kapaklı’da AK Parti fişeğinin atılacağı gündür. İhmal edilmiş Kapaklı’ya hizmet etme günüdür. Kaybolan 10 yılı telafi etme günüdür” dedi.   Bir zümrenin ya da bir bölgenin belediye başkanı olmayacağını belirten Karadeniz “Ben bütün Kapaklı’nın Belediye Başkanı olacağım. Asla ayrımcılık yapmayacağım. Adam ayıramayız. İnsan kayıramayız. Çünkü biz yaratılanı yaradandan ötürü severiz. Biz kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığnların sesi olacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacak. Seçim startını verdik. Yarış sonunda zafer bizim olacak. Zafer inananlarındır. Biz inanarak yola çıktık. AK Parti bayrağını Kapaklı’ya dikeceğiz” şeklinde konuştu.
 
MUSTAFA ÇETİN KATILMADI
AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen programa AK Parti Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları İrfan Demir, Şakir Demirel, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Recep Bıyık ve Ercan Üçel, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ve çok sayıda partili katıldı. Katılımcılar arasında AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Çetin’in yer almaması ise dikkat çekti
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10