Uyuşturucuya 4 tutuklama

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla Mücadele kapsamında yürütü

Tekirdağ 28.01.2014 10:31:00 0
 Uyuşturucuya 4 tutuklama
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyon kapsamında, önceki gün İstanbul’dan gelen iki şahıs Tekirdağ girişinde yakalandı. Şahısların elinde bulunan poşet içindeki 1 kilo 30 gram Bonzai Uyuşturucu Maddesine el konuldu. Konu ile ilgili olarak Tekirdağ’da bulunan torbacı konumundaki iki şahıs daha yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerlerinde uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 500 TL’ye el konuldu. Devam eden operasyonlarda, İstanbul’dan Tekirdağ’a uyuşturucu madde getireceği tespit edilen bir şahıs da yakalanırken, şahsın yanında bulunan poşet içerisinde 50 paket halinde satışa hazır vaziyette Bonzai Uyuşturucu Maddesi ele geçirildi.
 
4 KİŞİ TUTUKLANDI
Ele geçirilen bonzai uyuşturucu maddesinin piyasa fiyatının yaklaşık 60 bin TL olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Ve Nakletmek Suçundan” adliyeye çıkarılırken, 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10