Emniyet Müdürü muhtarlarla huzur toplantısı yaptı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ilçede bulunan muhtarlarla Çerkezköy Polisevinde toplantı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 28.01.2014 13:21:00 0
 Emniyet Müdürü muhtarlarla huzur toplantısı yaptı
TOPLANTI YAPILDI
Çerkezköy Polisevinde önceki gün yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, İlçe Trafik Amiri Ekrem Çiçek, Gazi Polis Merkezi Amiri Mehmet Bedir, Devriye ekipleri amiri komiser Aykut Civan, Muhabere Büro amiri komiser Barış Gökçeasrslan, Asayiş Büro amiri komiser Bülent Dinç, Güvenlik büro amiri komiser Faruk Pala, Toplum Destekli Polislik Amiri Yasir Sezer, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar ile ilçede bulunan muhtarlar katıldı.
 
 
“EN BÜYÜK KÖPRÜ MUHTARLARDIR”
Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel vatandaşların güvenliği için Çerkezköy’de bir çok çalışma yürütüldüğünü kaydederek, “ İlçede yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği için bütün birimlerimizle organize bir şekilde çalışıyoruz. Polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü muhtarlardır. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar iyi bir iletişimi halkla yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür” diye konuştu.
 
 
“HER ZAMAN YARDIMCI OLACAÐIZ”
Yaklaşık bir saat süren toplantıda mahallelerde yaşanan olaylar, şüpheli görülen kişileri polise bildirmeleri ve mahalle sorunları konuşuldu. Yaklaşan seçimlerde yapılacak istişarelerinde konuşulduğu toplantıda toplum destekli polislerin yapacağı işlemler, asayiş durumları, ilçede yaşanan trafik sıkıntıları görüşüldü. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, ilçe halkının güvenliği ve huzuru konusunda kendilerinin de emniyet yetkilerine her zaman yardımcı olduklarını anımsatarak, böyle bir toplantıyı düzenlemesinden dolayı Emniyet Müdürü Tuncel’e teşekkür etti.
 
Haber/ Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10