Ergene’yi örnek bir ilçe yapacağız

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı, seçim bürosu açılışını dün yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ergene 28.01.2014 14:12:00 0
 Ergene’yi örnek bir ilçe yapacağız
BU GÖREV BANA NASİP OLDU
Açılış törenine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bulut, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesi, hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle bina içinde kesildi. 1994 yılında göreve geldiği Marmaracık Beldesi’nde 20 yıl vatandaşa hizmet ettiğini söyleyen Marmaracık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, "Belde Belediye başkanlığı hizmetlerimden sonra şimdi de Ergene ilçe belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Geçtiğimiz akşam Ergene ilçe belediye başkanlığına adayı olduğum partim tarafından tebliğ edildi. Bu hususta mutluyum, gururluyum. Sizlerin de desteği ve partimizin yüksek kararı ile bu görev bana nasip oldu" dedi.
 
 
NASIL BAŞLARSA ÖYLE DEVAM EDER
Belediye Başkanlığı için 7 ismin aday adaylığını açıkladığını söyleyen Bulut, “Birbirinden değerli 7 aday adayı arkadaşımla yaptığımız çalışmalarda sevgi saygı çerçevesinde çok güzel bir çalışma yürüttük. Ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum" dedi. Marmaracık Beldesi'nde modern, çağdaş çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bulut, "Biz bundan sonra yeni kurulan çiçeği burnundaki Ergene ilçemizi Trakya'da, Türkiye'de örnek bir ilçe yapacağız, çalışmalarımız bu şekilde sürdüreceğiz. Ergene'de çalışmalar nasıl başlarsa öyle devam eder" dedi.
 
ERGENE'Yİ VE ERGENELİLERİ TEBRİK EDİYORUM
Ergene ilçesinde imar planlamasında sıkıntılar yaşandığını kaydeden Bulut "Ergene ilçesinde imar sorunları , alt yapı sorunları var. Buradaki sorunları biliyoruz çözümlerini de biliyoruz. Şimdi önümüzdeki günlerde projelerimi açıklayacağız. Kafamızda çok güzel hayallerimiz var. Burada yaşanabilir çağdaş bir ilçe oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Ergene’de ilk günden bu yana çok büyük heyecan olduğunu kaydeden İl Başkanı Ahmet Kambur, "Ergene'yi ve Ergenelileri tebrik ediyorum, çok muhteşem bir açılış yapılıyor. Aday adaylığı sürecinden bu yana 7 aday adayı kardeşimiz arkadaşımız sahada iyi çalışma yaptılar. Tabi gönül isterdi ki hepsini birden aday yapalım, ama genel merkezimiz inceleme yapıyor ve onun sonunda da bir tane aday yapma imkânımız var. Başka bir şansımız da yok" dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10