“Bölgenin eksikliğini gidereceğimizi düşünüyoruz”

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker ve Hastane Müdürü Alper Atasoy Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 28.01.2014 17:57:00 0
 “Bölgenin eksikliğini gidereceğimizi düşünüyoruz”
KAYAOÐLU’NU ZİYARET ETTİLER
Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker ile Hastane Müdürü Alper Atasoy, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Dün saat 14.00’da gerçekleşen ziyarette Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker ile Hastane Müdürü Alper Atasoy’u makamında ağırlayan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. İdari birimlerin 15 gün önce eski çevik kuvvet binasına taşındığını kaydeden Mustafa Kayaoğlu, “Bu yeni binamızda destek büro, idari, personel, toplum destekli, evrak arşiv ve belgelendirme işlemleri gerçekleştirilecek. Diğer binamızda suç önleme ve araştırma, trafik, adli işlemler hizmet verecek. Bundan sonra bu yerde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Yerimiz şuan itibariyle yeterlidir. Kalıcı bir bina yapmak için arsa ayarlamak gerekiyor” dedi.
 
“BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLECEK”
Ziyarette yeni yapılmakta olan İrmet Hospital ile ilgili bilgiler veren Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker, “Hastanemiz 14 bin 500 metre kare alanda 155 yataklı olacak. Hastane içinde birçok bölümü barındıracağız. Ayrıca dışarıdan gelen hastalarımızda buraya gelecekler. Bu hastane yapılırken büyük emekler ve titizlilikler yapıldı. Bölgenin eksikliğini gidereceğini düşünüyoruz. Hastanemizin bir ay içinde tamamlanması ve iki ay içinde de taşınmayı hedefliyoruz” dedi. İrmet isminin İrfan ve Ahmet’in hecelerinden geldiğini kaydeden Türker, “Hastanemizin çok güzel bir isim hakkını aldığını düşünüyorum. Özel Çerkezköy Hastanesi olarak Trakya’nın en fazla doğum yaptıran hastanesiyiz.Uzun yıllardır vatandaşlarımıza Özel Çerkezköy Hastanesi olarak hizmet verdik. Bu isme de vatandaşlarımızın alışacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10