Kapaklıspor Süper Amatör Lig’de

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubunda başarılı bir sezon geçiren Kapaklıspor son hafta karşılaşmasında deplasmanda Çukuryurtspor’a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşman?

29.01.2014 20:44:00 0
 Kapaklıspor Süper Amatör Lig’de
Çerkezköy Haber-Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lige direkt olarak katıldı.
 
KAPAKLISPOR ETKİLİ BAŞLADI
Saray Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor istediği gol ve golleri bulamadı. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Kapaklıspor Ufuk ve Fahrettin ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Çukuryurtspor ise Kapaklıspor karşısında istediği pozisyonları bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdi ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
 
KAPAKLISPOR FAHRETTİN İLE ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklıspor Çukuryurtspor kalesini abluka altına aldı. Rakip kalede özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor ikinci devrenin ilk on beş dakikasında istediği golü bir türlü bulamadı. Golü bularak rahatlamak isteyen Kapaklıspor Ufuk ile çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor golü 75.dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Fahrettin mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi.
 
ÜÇ GOLLE GALİP AYRILDI
Karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakibi Çukuryurspor’un savunma ağırlıklı oynadığı karşılaşmada rahat pozisyonlar bulan Kapaklıspor ikinci golü 80.dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ufak düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Arka arkaya gelen gollerle rahatlayan Kapaklıspor farkı üçe çıkartan golü de 88.dakikada Ufuk attı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 
 
SÜPER LİGE ÇIKTI
Ligi 38 puanla ikinci sırada tamamlayarak Süper Lige yükselen Kapaklıspor’lu oyuncular karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadılar. Kendilerini Kapaklı’da bekleyen taraftarlarla kutlama yapan Kapaklıspor ikinciliği doyasıya yaşadılar.
 
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ligi şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural “ Oyuncularımızı göstermiş oldukları üstün mücadeleden ötürü kutluyorum. Bizlere her zaman destek veren Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya, Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç’a, basın sözcümüz Erol Buz’a ve desteği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gelecek yıldan itibaren Süper Lig’de mücadele edeceğiz. İddialı bir ekip kurup Kapaklı’yı daha üst liglerde temsil etmeyi düşünüyoruz” dedi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10