İlçe Koordinasyon toplantısı yapıldı

Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa Kaymakamlığı, haftalık koordinasyon toplantısını Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (TREDAŞ) gerçekleştirdi.

Tekirdağ 30.01.2014 13:43:00 0
 İlçe Koordinasyon toplantısı yapıldı
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ve Kaymakamlık müdürleri, haftalık koordinasyon toplantısı çerçevesinde şirketimiz yöneticileri ile TREDAŞ binasındaki Yemek Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Süleymanpaşa Kaymakamı Kıcıroğlu başkanlığındaki toplantıda, ilçenin sorunları görüşüldü ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
ENERJİ YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda ayrıca, TREDAŞ’ın faaliyet alanında yer alan Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’de yapılmış ve yapılacak olan enerji yatırımları ile ilgili ilçe birim amirlerine bilgi verildi. Toplantıya, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, TREDAŞ İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Cafer Varol, TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı, Trakya Elektrik Perakende Hizmetleri Yöneticisi Zeki Çalışkan, Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Turgut Bakkallar ile Kaymakamlık müdürleri ve yöneticileri katıldı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10