Okul binası Milli Eğitim’e teslim edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kapaklı’da yapılan ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan okul binasının müteahhit firma tarafından Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürl?

Kapaklı 31.01.2014 16:57:00 0
 Okul binası Milli Eğitim’e teslim edildi
EK BİNA OLARAK TAHSİS EDİLMESİ PLANLANMIŞTI
Okul binasının ilçedeki Çok Programlı Lise’ye ek bina olarak tahsis edilmesi planlanırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu başkanlığında gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu okulun Anadolu Lisesi olarak eğitim-öğretim vermesi daha uygun görüldü.
 
 
MİLLİ EÐİTİME TESLİM EDİLDİ
Çalışmalar sonunda okulu Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim vermesi için Tekirdağ Valiliği ile gerekli yazışmalar yapıldı. 3 milyon 380 bin TL sözleşme bedeli ile TOKİ tarafından Mega İnşaat firmasına ihale edilen 32 derslikli Kapaklı Çok Programlı Lisesi binası, dün saat 11.00’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Karakaş, Müşavir Hüseyin Yılmaz ve Müteaahhit İbrahim Tekeli arasında imzalanan teslim tutanağı ile okulun Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslimi yapıldı.
 
ANADOLU LİSESİ OLARAK EÐİTİM VERECEK
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu aşamadan sonra 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine kadar okulun araç gereçlerinin yerleştirilmesine yönelik çalışmalar yapacağı ifade edilirken, yeni eğitim öğretim dönemi atamalarının da gerçekleştirilmesinin ardından binanın Kapaklı Anadolu Lisesi olarak eğitim vermeye başlayacağı ifade edildi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10