Yemişçi seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi S.S. 64 Nolu Çorlu Havalimanı Taksi Kooperatifi`ne ziyarette bulundu.

Çerkezköy 2.02.2014 15:44:00 0
 Yemişçi seçim çalışmalarını sürdürüyor
KOOPERATİFLERİ ZİYARET ETTİ
Ziyarette konuşan S.S. 64 Nolu Çorlu Havalimanı Taksi Kooperatifi Başkanı Selçuk Uçar: “Çorlu Havalimanı Taksi Kooperatifi olarak Çorlu Belediye Başkanını 2009 yılı yerel seçimlerinde destekledik. Seçim arifesinde Ünal Baysan Çorlu Belediye Başkanı adayı olarak kooperatifimizi ziyaret ederek; “Tüm sorunlarınızı mantık çerçevesi içerisinde çözeceğiz” diyerek söz verdi. Şuan hali hazırda 110 adet ticari taksi kooperatifimize kayıtlıdır. Ticari taksi sahibi arkadaşlarımız bu plakaları 12 ila 20 yıl önce İl Trafik Komisyon Kararına istinaden Çorlu Trafik Tescil Büro Amirliği’nden aldılar. Bu arkadaşlarımız Vergi Dairesi, Çorlu Şoförler Odası, Tekirdağ Esnaf Sicillerine kayıtlı. Plakaları araç üzerinde takılı durumda” dedi.
 
SORUN ÇÖZEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE TANIŞACAK
AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi ise sorunların çözümü noktasında gerekli incelemeyi yapacağını ifade ederek gerek ulaştırma bakanlığı gerekse yerel yönetim ile konunun üzerine gidileceğini belirtti. Yemişçi “Çorlu AK Parti Belediyeciliği ile sorun üreten değil çözüm üreten belediyecilik anlayışı ile tanışacak. Tekirdağ`ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ulaşım anlamındaki hizmetler büyükşehir kontrolünde ve denetiminde olacak. Kooperatifinize kayıtlı 110 adet ticari taksinin mağduriyeti apaçık ortadadır. Yasal çerçevede bu sorunun çözümü noktasında girişimlerimiz olacak” dedi. 
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10