MHP Muratlı Seçim Bürosu törenle açıldı

MHP Muratlı Seçim Bürosu önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, 30 Mart'ı işaret ederek AKP'yi sandığa gömmeleri gerektiğini belir

Muratlı 4.02.2014 12:40:00 0
 MHP Muratlı Seçim Bürosu törenle açıldı
BAŞBAKAN SÖZÜNÜ TUTMADI
Başbakanın 2011 seçimleri öncesinde 3 şeye söz verdiğini, fakat sözünü tutmadığını belirten Belen “Yasakları kaldıracağım, yolsuzluğu önleyeceğim, yoksulluğu bitireceğim demişti. Tek başına milli geliri 14 bin dolara çıkarttık diyorlar ama ben milletvekili olduğum halde o kadar gelir sahibi değilim. 30 Mart seçimlerinde hükümeti ihtar etme hakkımız var. Bu imkanı iyi değerlendirelim, çok çalışalım. Cenab-ı Hak karşılığını mutlak verecektir. Sürekli geziyoruz, vatandaşlarımızın MHP'ye karşı sonsuz bir güveni ve beklentisi var. İnşallah 30 mart seçimlerinde alınacak oyla AKP'yi sandığa gömeceğiz. En kısa zamanda da erken genel seçimi yapalım” dedi.
 
PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAÐIZ
Tekirdağ'ın büyükşehir olduğunu anımsatan MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz da “50 yıldan bu yana Tekirdağ'ı yönetmemiş bir MHP var. Şimdi tam da bizimle olma zamanı. MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk ile önemli projelerimiz var. Yakında onları da açıklayacağız” diye konuştu. MHP Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk ise, önemli bir göreve talip olduklarını ve tek başına bunun altından kalkamayacaklarını beyan ederek, "Muratlı'mıza güzel projelerle geliyoruz. Belediye encümeni arkadaşlarımızı siyasette yıpranmamış, toplumda kendini kanıtlamış arkadaşlardan seçtik. Güzel bir kadro kurduk karşınıza çıktık. Biz MHP olarak artık yeter diyoruz. Tabi ki bu sizlerin desteğiyle olacak bir şey. Hizmete talibiz” dedi. Dualar eşliğinde yapılan açılışa, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Muratlı İlçe Başkanı Yüksel Doğan, Muratlı Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Yazıcı ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10