Kızılpınar’da muhtar adaylığını açıkladı

10 yıldır Kızılpınar’da tekstil ve emlak işi yapan, Kızılpınar’ın Çerkezköy’e bağlanmasının ardından Kızılpınar Mahalle muhtarlığına adaylığını açıklayan Sadi

Çerkezköy 4.02.2014 13:20:00 0
 Kızılpınar’da muhtar adaylığını açıkladı
Çerkezköy Haber – 30 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala muhtar adaylarının sayısı da her geçen gün artıyor. Tekirdağ’ı büyükşehir statüsüne kavuşturan Büyükşehir yasası ile birlikte Çerkezköy’e bağlanarak mahalle olan Kızılpınar’da Sadi Temel muhtarlığa adaylığını açıkladı.
 
SORUNLARI BİLİYORUM
10 yıldır Kızılpınar’da yaşadığını ve beldede tekstil ve emlak işi yaptığını ifade eden Temel “1965 yılı doğumlu " Malazgirt Uyanık Köyü doğumluyum. Evli ve sekiz çocuk babasıyım. 1983 tarihinde İstanbul’a göç ettim. 21 yıl boyunca iş hayatımı Çerkezköy’de sürdürdüm. 2004 yılından itibaren Çerkezköy Kızılpınar’da ikamet etmekteyim. Kızılpınar’ın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum” dedi.
 
KATILIMCI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSEYECEÐİZ
Temel, Kızılpınar’ın tüm sorunlarının çözülmesi için ekibi ile birlikte halkın yanında olacağını ifade ederek “Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümünde herkesin katkı sağlaması için katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahalleli ve muhtarlığı kucaklaştırmak istiyoruz. Sorunların giderilmesi için yedi gün 24 saat sizlerle beraberliğimizi sürdüreceğimize söz veriyorum. Tüm Kızılpınar halkına saygılarımı sunuyor, desteklerine de bekliyorum” dedi. Temel diğer muhtar adaylarına da başarılar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10