Açık Ortaokul kayıtlarında son gün 7 Şubat

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, Şubat ayında açılacak kurslarla ilgili bilgi verdi.

Çerkezköy 4.02.2014 15:03:00 0
 Açık Ortaokul kayıtlarında son gün 7 Şubat
HAZIRLIK KURSU AÇILACAK
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde 1 Şubat Cumartesi günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında iki boyutlu çizim,  üç boyutlu çizim (AUTOCAD)  kursu açıldığını ifade eden Akman “Kurs Cumartesi ve Pazar günleri olacaktır.  Talep gelmesi halinde hafta içi akşamları AUTOCAD kursu açılacak. Lise mezunu Engelli Memur Seçme Sınavına hazırlık kursumuz 17 Şubat pazartesi günü Çerkezköy Engelliler Derneğinde başlayacak. Kurs Hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Saat 18:00 ile 21:40 saatleri arasında yapılacak. Kursa gelmek isteyen lise mezunu engelli adayların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne veya Engelliler Derneğinde kayıt yaptırmaları gerekiyor” dedi.
 
FOTOĞRAF ÇEKİMİ KURSU AÇILACAK
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından 13 Şubat Perşembe günü Fotoğraf Çekimi kursu açılacağını söyleyen Akman “Kurs Perşembe günü saat 18:30’da, Cumartesi günü saat 13:00’de olacak. Kursa gelmek isteyenlerin Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezinde Şubat ayı içerisinde Osmanlıca Kursu, Arapça Kursu, Bilgisayar Kullanım Kursu, Okuma – Yazma Kursu ve Emlak Danışmanlığı kursunun açılması da planlanıyor” dedi.
 
CUMA GÜNÜ SONA ERECEK
Açıl lise ve ortaokul işlemleri ile ilgili de bilgi veren Necmi Akman “Açık Ortaokul Kayıtları 7 Şubat Cuma günü sona erecek. Açık Ortaokula kayıt yaptırmak isteyenlerin Diplomanın aslı veya öğrenim belgesini, bir adet fotoğraf, Ziraat Bankası, Halk Bankası veVakıfbank Açık Ortaokul hesabına 10 TL Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri  halinde kayıtları yapılacak.  Kayıt yenileme yaptıracak Açık Ortaokul öğrencilerinin belirtilen bankalara 10 TL para yatırıp, dekontu Halk Eğitimi Merkezine getirmeleri halinde kayıt yenileme işlemleri yapılacak” dedi.
 
AÇIK LİSE KAYITLARI 14 ŞUBAT’TA SONA ERECEK
Açık Lise kayıtlarının 3 Şubat ile 14 Şubat tarihleri arasında yapılacağını söyleyen Akman “Açık Liseye Kayıt yaptırmak isteyenlerin Diplomanın aslı veya , Tasdikname, Öğrenim Durum belgesi,  bir adet fotoğraf,  Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank Açık Lise hesabına  20 TL Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri  halinde kayıtları yapılacak.  Ocak ayında yapılan Açık Lise sınav sonuçları 13 Şubat 2014  Perşembe günü açıklanacak. Açık Lise Kayıt yenileme işlemleri 17 Şubat ile 27 Şubat Tarihleri arasında yapılacak.  Açık Liseye kayıtlı öğrencilere 15 Şubat Cumartesi  ve 23 Şubat Pazar günleri saat 13:00’de Halk Eğitimi Merkezi  salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacak” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10