Önsel “MHP gümbür gümbür geliyor”

MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, basın mensupları ile dün saat 09.30’da Simit Sarayı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 5.02.2014 12:35:00 0
 Önsel “MHP gümbür gümbür geliyor”
BİZİ BAŞARIYA TAŞIYACAKTIR
Kahvaltıda konuşan MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, yerel seçim sürecinde ilişkileri güzel yürütmek ve basın mensupları ile istişare etmek amacıyla bu etkinliği düzenledikleri ifade etti. Seçim sürecinde MHP olarak iddialı olduklarını söyleyen Önsel “Ev ziyaretlerimizde ve diğer ziyaretlerde aldığımız olumlu tepkiler ve genel merkez tarafından yaptırılan kamuoyu araştırmalarında yakaladığımız çizgi bizi başarıya taşıyacak” dedi.
 
 
MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Önümüzdeki günlerde açıklayacakları meclis üyesi listesi ile seçim sürecinin daha da hızlanacağını söyleyen Önsel “14 Şubat’a kadar meclis üyesi listemizi hazırlayacağız. Listenin hazırlanmasının ardından projelerimizi de açıklayacağız” dedi. Kimseyle sıkıntılarının olmadığını dile getiren Koray Önsel “Bu süreçte bizim üstümüze gelmek isteyenler olacaktır. Korkunun ecele faydası yok. Sonları yaklaştı. MHP gümbür gümbür geliyor. Bugün nasıl alnımız ak ve boynumuz dikse yarın da öyle olacak” dedi.
 
HERKESİN MAZİSİ ORTADA
Herkesin mazisinin ortada olduğunu ifade eden MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel “Bunlar 30 Mart’ta belirleyici etken olacak. Esenyurt’ta yaşanan olaydan üzüntü duyduk. Biz gerçek demokrasiye inanıyoruz. Hedefimiz sandık. Sandıkta başarı sağlayacağımıza inanıyoruz. Oy kullanacakların duyarlı bir şekilde gelecekleri ve çocukları için oy kullanmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
MHP VE DİÐERLERİ VAR
“Kendinize herhangi bir partiyi rakip görüyor musunuz” sorusuna da cevap veren Önsel “Biz MHP ve diğerleri olarak bakıyoruz. Kimseyi küçümsemiyoruz. Diğerleri gibi kibrimiz de yok. Bugüne kadar yerel yönetimde görev yapmış insanların kendilerine rakip göstermeleri onların aciziyetini gösteriyor. Milletin bekasını düşünen tek milli parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diye konuştu.
 
YÖNETİM TAM KADRO KATILDI
Kahvaltıya MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Gürsel Tefon, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, İlçe Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Gelen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazik Demircan, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Gülşah Taş ve Özlem Aydeniz ile yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER 

0282 726 91 91
0282 747 65 10