Karadeniz, “Hizmet etmek bizim işimiz”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, Aksu Cafe’de düzenlenen kahvaltıda emlakçı ve müteahhitleri ağırladı.

Kapaklı 5.02.2014 14:02:00 0
 Karadeniz, “Hizmet etmek bizim işimiz”
SEKTÖRÜN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
Kahvaltıda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, “Cumhuriyet tarihinde yapılan çalışmalarla, AK Parti döneminde yapılan çalışmalar kıyaslanamaz” dedi. Karadeniz, kendisini AK Parti döneminin bir ürünü olarak gördüğünü ifade ederek “AK Parti döneminden önce hepimiz küçük esnaftık. AK Parti ile birlikte işlerimiz de büyüdü. İnşaat sektörü tüm ülkede olduğu gibi Kapaklı’da da ekonominin lokomotifi haline geldi. Bugün ilçemizde inşaat ve emlak sektörünü alıp bir kenara koyarsanız, ekonomi adına geriye bir şey kalmaz. Ben de müteahhidim. Sektörün sorunlarını çok iyi biliyorum. Yapacağımız çalışmalarla müteahhitlerin önünü açacağız” dedi.
 
 
SİZLERE HİZMET ETMEYE TALİBİZ
Kapaklı’nın iktidarın ne demek olduğunu bu dönem AK Parti ile göreceğini söyleyen Karadeniz “Bizim yanımızda olanlara kimse zarar veremeyecek. Yönetmek, hizmet etmek bizim işimizdir. Bizler Başbakanımızın birer temsilcileri olarak sizlere hizmet etmeye talibiz” dedi. Karadeniz, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu ifade ederek “Rahmetli Menderes 1946’da Demokrat Parti’yi kurdu ve 1950’de iktidar oldu. Ülke kalkınmaya başladı. Köylü zenginleşmeye başladı. Yalnız ABD ile değil diğer ülkelerle de ticari ilişkiler kurulmaya başladı. Fakat o dönemki zihniyet köylüyü meclise sokmak istemiyordu. Birilerinin menfaatleri kesilmeye başlayınca Menderes’i astılar” dedi. Menderes’ten sonra 1960-1980 yılları arasında ülkenin başına zayıf iktidarların geldiğini söyleyen Karadeniz “ 1983’te rahmetli Turgut Özal Anavatan Partisi ile iktidara geldi. Üç önemli önceliği vardı. Din ve Vicdan Hürriyeti, Fikir Hürriyeti ve Teşebbüs Hürriyeti. Sonunda onu da zehirlediler. Şimdi sırada Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu kez türlü oyunlarla onu yok etmeye çalışıyorlar” diye konuştu.     
 
HEPİMİZ BU GEMİNİN İÇİNDEYİZ
17 Aralık operasyonu ile ilgili de konuşan Ömer Karadeniz 17 Aralık operasyonunun söylendiği gibi yolsuzluk operasyonu değil, Türkiye’nin geleceğini karartma operasyonu olduğunu ileri sürerek “Çünkü bir ülkede huzur ve güveni bozmanın yolu, siyasi düzeni bozmaktan geçer. Hepimiz bu geminin içinde yol alıyoruz. Bu tür oyunlara gelmememiz gerekiyor” dedi.
 
SEÇİMİ BİRLİKTE KAZANACAÐIZ
Karadeniz, AK Parti’den aday adaylığını açıklayan diğer isimlerin de Belediye Başkanlığı görevini yapabilecek kapasitede olduğunu ifade ederek “Arkadaşlarımın hiçbiri benden geri değildir. Biz bu seçimi birlikte kazanacağız. Partimiz ve Başbakanımız bizden Kapaklı’yı istiyor” dedi.   Karadeniz’in konuşmasının ardından emlakçı ve müteahhitler sorunlarını dile getirdi. Kahvaltıda konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Akın, “İlçede neredeyse tüm dükkanların camında satılık dükkan, ev ve arazi ilanı var. Emlakçı arkadaşlarımız bu konuda mağduriyet yaşıyor. Başkan seçilirseniz bu konuyla ilgili ne gibi bir çalışma yapmayı düşünüyorsunuz?” dedi.
 
EN BÜYÜK SORUN ALTYAPI
Yapmayı planladığı en önemli projelerinin sorulması üzerine konuşan Ömer Karadeniz ilçenin en önemli sorununun altyapı sorunu olduğunu ifade ederek, “En büyük projemiz altyapı çalışmalarını tamamlamak olacaktır. Bunun dışında bir hastane projemiz var. Kapalı Pazar Yeri projemiz var. Kapaklı’da son 10 yılda mevcut Belediye binası dışında yapılmış bir bina yok” dedi. Kapaklı’da müteahhitlik yapan Birsen Bulut da Kapaklı’nın bundan 10 yıl önce köy görünümünde olduğunu ifade ederek “Kapaklı’nın bugünlere gelmesinde mevcut Başkan İrfan Mandalı ve müteahhitlerin büyük emekleri var. Meclis’te müteahhitlerimiz de var. Fakat müteaahitler, müteahhitlere destek olacağına köstek oldu. Benim düşümcem herkes kendi işini yapsın. Siyaseti siyasetçi yapsın. Siyaseti bu işi yapmaya vakti olan insan yapsın” dedi.
 
KAHVALTIYA KATILIM YOÐUN OLDU
Ömer Karadeniz de mecliste her kesimin temsil edilmesi gerektiğini ifade ederek “Birileri biz mecliste yer almak istemiyoruz derse yapacak bir şey yok. Herkes mecliste temsil edilmelidir” dedi. Kahvaltı programında AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Belediye Başkan Aday Adayları Akın Yılmaz, İrfan Demir, Ercan Üçel ve Şakir Demirel, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Hasan Acar, AK Parti Kızılpınar Beldiye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses ile emlakçılar ve müteahhitler katıldı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL  

0282 726 91 91
0282 747 65 10