Müşteri olarak geldiği dükkanda, başka bir müşterinin valizini çaldı

Çerkezköy’de önceki gün telefonunu tamir ettirmek için telefoncu dükkanına giden bir kişi, dükkanın önünde başka bir müşteriye ait valizi çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı

Çerkezköy 5.02.2014 17:25:00 0
 Müşteri olarak geldiği dükkanda, başka bir müşterinin valizini çaldı
VALİZİ ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI
Hırsızlık olayı önceki gün Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyet gösteren bir telefoncu dükkanında meydana geldi. Telefonunu tamir ettirmek için telefoncu dükkanına gelen şüpheli, telefonunu tamir ettirip telefonu için kulaklık aldıktan sonra dükkandan ayrıldı. Kısa süre içinde yeniden dükkana dönen şüpheli, yarım saat içinde birkaç kere dükkana girip çıktı. Dükkan önündeki banka oturan şüpheli, bir bayan müşterinin bankın yanına bıraktığı valizi açarak içindeki kontrol etti. Valizi yerine bırakarak dükkanın önünde bir süre gezinen şüpheli, daha sonra valizi alarak kayıplara karıştı.
 
 
POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Bir ara dışarı çıkan işyeri çalışanı, kendilerine emanet edilen valizin yerinde olmadığını görünce paniğe kapılırken, çevrede yaptıkları aramaya rağmen valizi bulamayınca işyeri çalışanları polis ekiplerine haber verdi. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10