Kapan “Yarışa değil, hizmete aday olduk”

Mustafa Kapan Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde muhtar adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 6.02.2014 11:55:00 0
 Kapan “Yarışa değil, hizmete aday olduk”
ADAYLIÐINI AÇIKLADI
Çerkezköy’de doğan ve ilçede taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Kapan, “Elimizi taşın altına, yüreğimizi avcunuza bıraktık. Biz yarışa değil hizmete aday olduk” sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde dünyaya geldiğini ve mahalle halkına hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen Mustafa Kapan, muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri de açıkladı.
 
MAVİ MASA OLUŞTURULACAK
Muhtarlık bünyesinde mavi masa oluşturularak yardıma muhtaç mahallelinin belirleneceğini, hayırsever işadamları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapılarak, en önemlisi bir elin verdiğini diğer el duymadan yardımların adreslere teslim edileceğini söyleyen Kapan “Mahallemiz bünyesinde bulunan tüm okulların ve yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçları okul müdürlükleri ile yapılacak düzenli toplantılarla belirlenecek ve ivedilikle çözülecek” dedi.
 
“ÖÐRENCİLER İÇİN KÜTÜPHANE KURACAÐIZ”
Dernek projesinin de olduğunu ifade eden Kapan “Mahallemiz bünyesinde oluşturulacak derneğimizde araştırma yapacak öğrenciler için, internet hattı olan bilgisayarlar, kütüphane, sosyal alanlar ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, rehberlik öğretmenleri ile işbirliği yapılarak yeteneklerine göre yönlendirilmeleri sağlanacak” dedi.
 
GOPKART PROJESİ HAYATA GEÇİRİLECEK
Toplu taşıma projesi olan GOPKART projesi ile ilgili de bilgiler veren Mustafa Kapan “Şehit aileleri, gaziler ve yakınları, yaşlılar, engellilerin belediyenin toplu taşıma araçlarından ücretsiz, özel sektöre bağlı olanların da indirimli, yararlanabilmesi için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
 
MUHTARLIK MAAŞI ALMAYACAÐIM
Her hafta farklı bir sokakta vatandaşlarla toplantı yaparak sokağın, caddenin sorunlarını yerinde göreceklerini ve çözümü için çalışacaklarını söyleyen Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Kapan, “Muhtarlığım süresince kesinlikle muhtarlık maaşı almayacağım. Muhtarlık hesabı adı altında açılacak fon hesabına devredilecek ve buradan yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacak” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10