Kaçar “Sizlere hizmet etmek istiyoruz”

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Malkara İlçe Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar, köyleri ziyaret ediyor.

Malkara 6.02.2014 14:56:00 0
 Kaçar “Sizlere hizmet etmek istiyoruz”
SİZLERDEN YETKİ İSTİYORUZ
Aday tanıtımı için çıktıkları Doğan Köy ve Kürtüllü köylerinde konuşan MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl "Büyükşehir ve Malkara Belediye Başkanı seçeceksiniz. Bu nedenle bu seçimler çok önemli. Bundan evvel geçirdiğimiz 2009 yerel seçimlerinde 2 inci parti olduk. Ancak biz MHP olarak kaybetmedik. Malkara kaybetti. Oylarınızı bu dönem sizlere hizmet edecek olan partiye MHP'ye vermenizi istiyoruz.. Malkara'ya hizmet gelecek dediler, toz,toprak, çamur geldi. 20 yıldır Malkara iyi yönetilmiyor. Büyükşehir adayımız da Malkara'lı, Belediye Başkan adayımız da Malkara'lı. Sizlerden yetki istiyoruz." dedi.
 
BUNLARA GÖZ AÇTIRMAYIN
MHP Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar da Doğanköy ve Kürtüllü Köylerinde yaptığı konuşmada “Ben de köy çocuğuyum. Köylerin sorunlarını sizler gibi çok iyi biliyorum. Neden aday oldun derseniz, Malkara'yı ve halkımızı seviyorum. Sizlere hizmet etmek istiyoruz. Sizler nelere layıksınız onları yapmaya geliyoruz. İnşallah bize ve ekibimize yetki verirseniz Malkara'nın çehresinin kısa zaman da nasıl değiştiğini göreceksiniz. Köylerimiz mahalle olacak. Bizler Belediye bütçesinden ayrılan ödenekler ile öğrencilerimize de destek çıkacağız. Velilerimizin sırtlarındaki yükü biraz olsun hafifleteceğiz. Tarla yollarımıza özen göstereceğiz. Köy tüzel kişiliklerine ait olan yerleri yeniden belediye olarak sizlere tahsis edeceğiz. Köylerimizin tamamına giriş ve çıkışlara güvenlik kameraları koyacak ve 24 saat takibini yapacağız. Gençlerimiz köylerini, anne ve babalarını terk ediyor. Başka yerlere çalışmaya gidiyor. Bizler Belediye olarak gerekli kursları açacak ve hangi dalda eğitim gerekiyor ise bunu verecek ve gençlerimi iş sahibi yapacağız. Fabrikalarımıza dışarıdan işçi getirmeyeceğiz.  Bizler hesap veren belediye olacağız. Her üç ayda bir yazılı olarak mali durumumuzu bildireceğiz. Belediye ne yapmış, geliri ne kadar, nerelere ne harcamış. Sizler de göreceksiniz. Tarlaların satılmasını istemiyorsanız bazı kişiler aracılık yaparak şirketlere topluyorlar. Bunlara göz açtırmayın” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10