Bakan Avcı “Mağduriyetler peyder pey gideriliyor”

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün Tekirdağ’da partisinin il ve ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katıldı.

Tekirdağ 7.02.2014 17:37:00 0
 Bakan Avcı “Mağduriyetler peyder pey gideriliyor”
“EN SON BEKLENEN MÜRACAATLARI DA DEĞERLENDİRECEĞİZ”
Programın düzenleneceği İsmet İnönü Spor Salonu girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, 28 Şubat mağduru öğretmenlerin göreve dönmelerine ilişkin, “Hayırlı olsun onlara da. Sadece onlar değil. Bu dönem içerisinde yapmış olduğumuz 10 bin atama var. Bunlar da hayırlı olsun inşallah. O eskiden beri gelen bir süreç. Daha önceki bakanlarımız döneminde de atamalar yapıldı” dedi. Mağduriyetlerin peyderpey giderildiğini ifade eden Avcı, en son beklenen müracaatları da değerlendireceklerini söyledi.
 
“SÖYLEYECEKLERİMİZİ SÖYLEMİŞ OLDUK”
“Dershane düzenlemesi ile ilgili neler söylemek istersiniz?' sorusunun sorulması üzerine konuşan Avcı “Tasarı Meclis Başkanlığı’na iletildi. Bu ayaküstü konuşulabilecek bir şey değil. Tasarı Meclis Başkanlığı’na iletildi. Meclis gündemine alınması için gerekli işlemler yapıldı. İçeriğini de zaten öğrendiniz artık. Dolayısıyla biz tasarı için söyleyeceğimizi söylemiş olduk” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10