AK Parti adaylarını tanıttı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Tekirdağ'da il ve ilçelerin Ak Parti belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, CHP'yi eleştirdi.

Tekirdağ 7.02.2014 18:48:00 0
 AK Parti adaylarını tanıttı
CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
 
Şentop, CHP'nin 1980 ihtilalinden sonra kapatıldığını anımsatarak “Bunu söylediğim zamanlar CHP'nin genel başkan yardımcısı beni tarih bilmemekle suçlamıştı. Kendisi ise orta tahsil mezunu. Tarihi bilgisi bu kadar fazla olmayabilir ama biraz dikkatli kendi partisinin tarihine bakarsa bunu görecektir. 12 Eylül'de darbeden sonra Türkiye'de kanun çıkartılarak bütün siyasi partiler kapatılıyor. Nasıl bir insan hayatını sona erdiriyorsa, tarihini sona erdiriyorsa, bir tüzel kişiliğin, siyasi bir partinin, bir kurumun da mahkeme kararı ile olabilir kanun ile olabilir kapatılması onun hayatını ve tarihini sona erdirir. 12 Eylül darbecilerine çıkan kararla bütün siyasi partiler kapatılmıştır. CHP de kapatılmıştır, bütün siyasi partiler öldürülmüştür, katledilmiştir, CHP de öldürülenlerin arasındadır" dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER
 
Bakan Avcı’nın konuşmasının ardından tek tek sahneye çağırılan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi ve diğer ilçe adayları, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10